Na takiej zasadzie to browar może wypuścić piwo zepsute i powiedzieć, że jest unikatowe i dać cenę X - będzie OK?
Ale takiej zasady tu nie było.
Głupoty panie/pani Mariola piszesz. Sęp nie jest unikatowy, jest piwem młodym, z wadami. Jeżeli to rozumieć jako unikat to...?
Jest piwem które nadawało się do rozlewu
Nikt nie atakuje kopyra
Może Kopyr atakuje się sam
Atakowany jest proceder wypuszczania piw niedopracowanych/niedoleżakowanych/zakażonych itp... i jeszcze za spore pieniądze.
Tematem jest wypuszczanie na rynek piw niedoleżakowanych, a Sęp takim nie był
Zobacz na działanie PINTY która nie wypuściła piwa które w ich ocenie było niepełnowartościowe (zbyt mała ilość gazu) a postawę wypuszczenia nie doleżakowanego i z wadami Sępa.
Nie mogę zobaczyć działań Pinty ponieważ to była tylko ich ocena, ja tego piwa nie piłem i nie mogę na ten temat się wypowiedzieć.
Czujesz różnicę? I o takich postawach dyskutujemy
czuje czuje
Ale takiej zasady tu nie było.
Głupoty panie/pani Mariola piszesz. Sęp nie jest unikatowy, jest piwem młodym, z wadami. Jeżeli to rozumieć jako unikat to...?
Jest piwem które nadawało się do rozlewu
Nikt nie atakuje kopyra
Może Kopyr atakuje się sam
Atakowany jest proceder wypuszczania piw niedopracowanych/niedoleżakowanych/zakażonych itp... i jeszcze za spore pieniądze.
Tematem jest wypuszczanie na rynek piw niedoleżakowanych, a Sęp takim nie był
Zobacz na działanie PINTY która nie wypuściła piwa które w ich ocenie było niepełnowartościowe (zbyt mała ilość gazu) a postawę wypuszczenia nie doleżakowanego i z wadami Sępa.
Nie mogę zobaczyć działań Pinty ponieważ to była tylko ich ocena, ja tego piwa nie piłem i nie mogę na ten temat się wypowiedzieć.
Czujesz różnicę? I o takich postawach dyskutujemy
czuje czuje
Comment