Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kishar
Wyświetlenie odpowiedzi
Blogówka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziA co was tam tak zbulwersowało? Przejrzałem pobieżnie, bo nie chciało mi się wczytywać, i nic strasznego mi się w oczy nie rzuciło.
EDIT: a, przepraszam o priorytetach to było na bbizieLast edited by leona; 2013-12-14, 21:55.
Comment
-
-
Ja Czesława znam osobiście, więc to było jak o kimś zupełnie obcym.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziKopyr w każdej polskiej lodówce.Last edited by grzeber; 2013-12-21, 00:16.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziCzy to oznacza ostateczny upadek dieta.kopyra.com?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Kopyr jak kobieta pracujaca, zadnej pracy sie nie boi
Jeszcze wiele razy nas zaskoczy.Last edited by Latarnik; 2013-12-21, 00:25.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Kolejny cytat z mini zlotu w Rzeczce, oczywiście jak to tam do melodii AC/DC
"Więcej Kopyru do zaciru"bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziSwojego czasu czytałem, że w Polsce żaden branżowy bloger nie jest w stanie zarobić większych pieniędzy (czyli pewnie takich na jakie liczy), rynek jest za mały i reklamodawcy za biedni (ile można dostawać przysłowiowych gratisów). Aby to robić trzeba być blogerem "life stylowym" czyli pisać o wszystkim. W tym wypadku zaczynamy od piwa, później gotowanie z piwem, ciuchy do piwa, elektronika przy piwie, samochody do piwa itp... wg. mnie to tylko kwestia czasu przy większych blogach piwnych.JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziSwojego czasu czytałem, że w Polsce żaden branżowy bloger nie jest w stanie zarobić większych pieniędzy (czyli pewnie takich na jakie liczy)
Ja prowadzę dla zaspokojenia swojego attentionwhoryzmu
A był taki moment, że prowadziłem równolegle trzy.
Comment
-
Comment