Jak zwykle jedyne na co cię stać to atak personalny...
Blogówka
Collapse
X
-
Chemmo, ale ty delikatny jesteś...Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
-
A sio wszystkie hejtery, spać, spać pora...
Dobranoc"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Wyważona opinia? A co to w ogóle jest za stwór? Nawet najbardziej "wyważona" opinia oparta jedynie na personalnych przytykach zamiast rzeczowej argumentacji jest mniej warta od ostrej merytorycznej riposty. Klasyczny przykład to KrzysiuLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedzi....
Jestem za wprowadzeniem świadectwa moralności od plebana.
Nie mogę dopuścić, żebyś został ogłoszony świętym
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo tylko twoja zero-jedynkowa impresja. Niejeden mrugnął, tylko nie chciałeś lub nie potrafiłeś tego zauważyć, bo ci to do teorii nie pasuje.
Nawiasem mówiąc, gdyby tu była moderacja, o jakiej wspomniałeś, to wyleciałbyś stąd niedługo po swoim debiucie, w którym ostro zabrałeś się do rozstawiania ludzi po kątach.
Jestem za wprowadzeniem świadectwa moralności od plebana.
No to niezły bajzel wyszedł z tego temat - kto moderuje ten działLast edited by iron; 2013-12-30, 00:58.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziMoże jeszcze wprowadzić zasadę osoby polecającej nowo zarejestrowanego, a najlepiej dwóch oraz przedstawienia świadectwa moralności wydane przez miejscowego plebana?... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.
Comment
-
-
Chemmobile - krytykować jest łatwo, jak byś widział dyskusje? Zaproponuj temat, treść i formę? To tak do uwag ogólnych."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąleną Wyświetlenie odpowiedziTo tylko twoja zero-jedynkowa impresja. Niejeden mrugnął, tylko nie chciałeś lub nie potrafiłeś tego zauważyć, bo ci to do teorii nie pasuje.
Nawiasem mówiąc, gdyby tu była moderacja, o jakiej wspomniałeś, to wyleciałbyś stąd niedługo po swoim debiucie, w którym ostro zabrałeś się do rozstawiania ludzi po kątach.
Jestem za wprowadzeniem świadectwa moralności od plebana."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziCo by nie było i tak sprowadzone zostanie do dyskusji o cenach piwa..."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziŻartuję w odpowiedzi na propozycję zaproponowania tematu, treści i formy
Wracając do tematu blogów to na blogu Małe Piwo można zagłosować na piwa i wydarzenia mijającego roku."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment