Ja na takie ewentualności pakuje piwo w folię i zabieram mały pokal 0,33(no name co by szkoda nie było jak sobie spadnie skądś). Wole mieć to szkło bo z butli smakuje gorzej. Raz wziąłem Rowing Jacka i pilem z butli, to nie to juz było. Oczywiście wygenerowane śmieci zabieram ze sobą
Blogówka
Collapse
X
-
Wątek jakby obumarł, więc go wskrzeszę Polecam nasz krótki, spontaniczny wywiad z Janem Szałą z Browaru Szałpiw, nagrany w minioną niedzielę na IV Festiwalu Piwa w Szreniawie: http://youtu.be/0lvxVb8WVGE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Browar_Jezyce Wyświetlenie odpowiedziWątek jakby obumarł
Comment
-
-
No bez przesady, pohejtować lubię i zawsze będę, jak mi się Kopyr fajnie podłoży co nie oznacza, że będę odmawiać wywiadów i nie będę z nim współpracować - bądź co bądź my z Dolnego Śląska stawiamy na kooperację, a nie na wzajemny bojkot lub wręcz zwalczanie. Przynajmniej ja to tak widzę
Comment
-
-
Mnie to nie zdziwiło.
Kulturalni i rozumni ludzie, którzy nie mają względem siebie jakiś niewybaczalnych kwestii, zawsze się dogadają.
Jeśli teraz tak Was dziwi Marusia u Kopyra to raczej zejdziecie na zawał jak "kopyr" z "garażowcem" nagrają kiedyś wspólną video-recenzjęOstatnia zmiana dokonana przez dlugas; 2014-05-22, 15:00.
Comment
-
-
No i dobrze, ja też wychodzę z założenia, że nie można się obrażać.
A co do tego wywiadu to był utrzymany w takim troszkę spięciu, ja to tak odebrałem jako widz...ale też pewnie autosugestia się trochę uruchomiła po tych wcześniejszych hejtach i spięciach Dobrze, że nikt noża z kieszeni nie wyciągnął i wszyscy zdrowi wrócili do domu, nie koniecznie trzeźwi
Comment
-
-
Ja wiedziałem o jakiś tam spięciach między nimi i napięcia w tym filmiku nie wyczułem/niezobaczyłem.
Albo za mało wiem, albo u niektórych autosugestia była za duża :]
Comment
-
-
Slavoy bohaterem drugiego planuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Te spięcie to tylko i wyłącznie autosugestia.
No i tak - Slavoy mistrz drugiego planu - brudne interesy z Przemem jakieś się nagrały
Comment
-
-
-
Nie przegapiliśmy i dlatego dorzucę trochę do pieca:
W sprawie nowej etykiety Ciechan Grand Prix
Odpowiedź browaru Ciechan:
Nagrodą w Pierwszym Warszawskim Konkursie Piw Domowych była gratyfikacja pieniężna oraz możliwość uwarzenia piwa według wygranej receptury w Browarze Ciechan. Dodatkowo by docenić autora receptury, umieściliśmy jego nazwisko na etykietach. Od rozstrzygnięcia i wypuszczenia Grand Prix na rynek minęło 5 miesięcy, piwo wprowadziliśmy do regularnej oferty, w związku z tym zmieniliśmy etykietę, a tym samym zakończyliśmy czas promocji nazwiska autora receptury.
Jedno muszę kopyrowi przyznać - zdobył rzeszę klakierów bezrefleksyjnie powielających nawet największe jego bzduryOstatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2014-05-24, 11:02.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
Comment