Pisać mi tu, bo na mapę nie naniosę!
Polskie multitapy - spis
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziWg reklamy ustawionej na parkingu łódzkiej Manufaktury Restauracja Galicja Manufaktura ma obecnie 11 kranów. Sprawa do weryfikacji.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Doodeck Wyświetlenie odpowiedzi10 to już liczba, nie cyfraVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Włodkowica 21 jest przecież w ostatniej wersji listy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNo ale końcu zdania piszemy kropkę .
Comment
-
-
Dzięki Krzysiu, że tłumaczysz bo uwag Doodcka nie pojąłem, jesteś jak mój ojciec, on zawsze musi mieć ostatnie słowo .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziZnaki od 0 d 9 to zarówno liczby, jak i cyfry. Dwa znaki do kupy, z wyjątkiem takich, w którychpierwszą cyfrą jest 0) to liczby.
Comment
-
-
Comment
-
-
Nie na temat.
Comment
-
Comment