Witam wszystkich!
Planuje otworzyć restauracje i chciałbym zasięgnąć o poradę w sprawie piwa. Chciałbym serwować dobre piwo lane, z średniej półki cenowej, ale nie koniecznie od wielkiej 3. Nie musi być regionalne ale też nie importowane. Piwo musiałoby być przywożone do lokalu (Warszawa , Centrum) i sprzęt serwisowany.
Czy możecie podpowiedzieć gdzie uderzyć w tej sprawie?
Będę wdzięczny ze wszelkie sugestie.
Planuje otworzyć restauracje i chciałbym zasięgnąć o poradę w sprawie piwa. Chciałbym serwować dobre piwo lane, z średniej półki cenowej, ale nie koniecznie od wielkiej 3. Nie musi być regionalne ale też nie importowane. Piwo musiałoby być przywożone do lokalu (Warszawa , Centrum) i sprzęt serwisowany.
Czy możecie podpowiedzieć gdzie uderzyć w tej sprawie?
Będę wdzięczny ze wszelkie sugestie.
Comment