Becik, czujesz chyba różnicę między Piwoteką a Leclerkiem?
Browar kontraktowy Doctor Brew
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedzipolemizowałbym, Piwotekę kupowałem po 10 zł, Pintę 5,50-7PLN, to nie jest podobna cenaJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziNie rozumiem ekscytowania się "doniesieniami marketingowymi". Bełkot marketingowy nie ma wpływu na smak i jakość piwa, a to chyba najważniejsze.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piktor Wyświetlenie odpowiedziNo nie wiem, moim zdaniem jakaś tam korelacja jest. Podszyte grafomanią bełkot i niedorzeczność w tekstach promujących produkt zwiększają prawdopodobieństwo, że i produkt będzie niedorzeczny. Dość spojrzeć na koncerny.Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez Wyświetlenie odpowiedziNie rozumiem ekscytowania się "doniesieniami marketingowymi". Bełkot marketingowy nie ma wpływu na smak i jakość piwa, a to chyba najważniejsze.
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziSzałPiw daje radę warzyć w Bartku dobre piwa, co prawda nie wszystkie im się udały...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziMożesz rozwinąć?
Comment
-
-
TAKA SYTUACJA:
"Szanowni Pacjenci! Z przyjemnością informuję, że pierwsza warka piwa Doctor Brew została dzisiaj uwarzona. Jeśli próbki przejdą testy laboratoryjne, to pod koniec lutego Sunny ALE 13% wag. i American IPA 16% wag. będą dostępne bez recepty. Piwo Sunny ALE uwarzyłem na bazie słodów: Wiedeński, Pilzeński, Pale Ale, Pszeniczny i Karmelowy, a do chmielenia użyłem odmian: Amarillo, Mosaic i Galaxy. Natomiast Piwo American IPA powstało ze słodów: Pale Ale, Pszeniczny i Karmelowy na chmielach Galaxy, Cascade, Magnum i Motueka. PS Niekontrolowany wyciek z laboratorium spowodował, że światło dzienne ujrzała strona www.doctorbrew.pl. Dodam tylko, że strona jest testowa, a jej zawartość może się nieznacznie zmienić. Doctor Brew"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj Wyświetlenie odpowiedziTAKA SYTUACJA:
"Szanowni Pacjenci! Z przyjemnością informuję, że pierwsza warka piwa Doctor Brew została dzisiaj uwarzona. Jeśli próbki przejdą testy laboratoryjne, to pod koniec lutego Sunny ALE 13% wag. i American IPA 16% wag. będą dostępne bez recepty. Piwo Sunny ALE uwarzyłem na bazie słodów: Wiedeński, Pilzeński, Pale Ale, Pszeniczny i Karmelowy, a do chmielenia użyłem odmian: Amarillo, Mosaic i Galaxy. Natomiast Piwo American IPA powstało ze słodów: Pale Ale, Pszeniczny i Karmelowy na chmielach Galaxy, Cascade, Magnum i Motueka. PS Niekontrolowany wyciek z laboratorium spowodował, że światło dzienne ujrzała strona www.doctorbrew.pl. Dodam tylko, że strona jest testowa, a jej zawartość może się nieznacznie zmienić. Doctor Brew"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziMoże to megalomania ale wygląda na to, że uzasadniony "hejt" ma rację bytu.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domaluj Wyświetlenie odpowiedzi
"... PS Niekontrolowany wyciek z laboratorium spowodował, że światło dzienne ujrzała strona www.doctorbrew.pl. Dodam tylko, że strona jest testowa, a jej zawartość może się nieznacznie zmienić. Doctor Brew"
Comment
-
-
Gdyby nie ten hejt, to nikt by się w życiu nie dowiedział, że ta strona jest testowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika olie Wyświetlenie odpowiedziPanowie chyba faktycznie przysnęli pod kadzią, bo z zapowiadanych 35 IBU w piwie Sunny Ale zrobiło się 83 IBU. Ile czasu trzeba gotować, żeby tak odparowało?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment