Browar Mason
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Jemu się nie chciało, ale uczynni koledzy pomogli. To musi być miłość.Comment
-
Mason, nareszcie.
Jako osobnik mający do Tarczyna blisko, upraszam się o cynk, kiedy te stouty i PORTERY rozlewał będziesz, to może wpadnę z jakąś małą butelczyną....
A poza tym - musisz uwarzyć pilsa, choćby po to, żeby się polansować w mediach z jakąś "średniowieczną recepturą" czy innym "złotym napoju". A my to potem z czułością obrobimy...
No i, jak chcesz "wypłynąć", to powinieneś ugotować piwo z jakimś wyje*anym dodatkiem, np. kolobanta antarktycznego i zdrowo je na/prze-chmielić...Comment
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment
-
Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez TekuComment
-
Nooo, na razie polityka miłości. Spoko, przyjdzie czas na hejt, a powód zawsze się znajdzie.
Jakby ktoś chciał się skontaktować mailowo, to można skrobać na adres browarmason maupa gmail.com
Ostatnio i tak trochę się ograniczyłem, optymalizując swój czas pracy. Dalszych ograniczeń nie przewiduję.
JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
No i musi być Mason vlog - nie widze inaczej.
No jak to tak bez vlogabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment