Jest już w TESCO razem z resztą, nie na piwach, ale osobno na półce na głównej promocji przy wejściu. Dobry jak za "te pieniędze", ale mam wiele zastrzeżeń.
Żywiec Biały
Collapse
X
-
-
Sprawia takie wrażenie, chmiel bardzo nikły, kolendra wyczuwalna i w aromacie (w obu nutach) i w smaku, piana może nie do końca i kolor, ale reszta za tym przemawia. Za 3zł ciężko kupić wit'a, więc pomijając kwestie estetyczne, jest alternatywa finansowa.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W TESCO musi być, bo jednak trzymają się obietnic gazetkowych, punkt 06.03 promocja główna, zresztą wszystko z tej promocji na półkach jest, przy samym wejściu-i inne piwa, i kawy i soki, etc.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
W różnych "Tescach" są różne obietnice. U mnie nie było np Corneliusów w promocji...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.Comment
-
Na Zwickl'a trzeba było czekać parę miesięcy i Champion był przed czasem, fakt.Mały porterek-przyjaciel nerekComment
-
Obok Żywca stały też jeszcze piwa z Bojanowa.
Przy okazji wspomnę, że półki uginają się pod Krakusem.
Czyli miejscowi i tubylcy nie zatrybili tego powrotu.
Patrząc na pozostałości nad rzeką, czy nad jeziorem, widzę, że u mnie w mieście tubylcy kochają Halne.Last edited by DariuszSawicki; 2014-03-06, 16:54.Comment
-
U mnie w głównej tescowni też od krakusa półki się uginają, a nowości nie zauważyłem, ale sądząc po wpisach wyżej może faktycznie gdzieś go zakamuflowali jakimiś stringami czy innymi tekstyliamiseks to nie wszystko, jest jeszcze piwsko:PComment
-
Nie do końca, bo u mnie dojechał tylko Bock i z Bojanowa tylko Wielkopolskie ...Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
U nas brackie IIPA jeszcze tydzień temu leżało w lodówce ;]zatem wszystko jest możliweLast edited by dlugas; 2014-03-06, 23:24.Comment
-
Próbowałem Żywiec Białe. Czuć kolendrę, piwo jest lekko mętne, lekko słodowe. Nie jest najgorzej, ale chyba mimo wszystko jest gorsze od Białego z Namysłowa. Piana jest niemiłosiernie tragiczna, nie osadza się na szkle, nie jest obfita i redukuje się do lekkiego kożuszka.
Generalnie to nie jest aż tak źle, jeśli ktoś nie pił nigdy witbiera i dotychczas pijał raczej lagery to może się miło zaskoczyć i nie zrazić.Comment
-
Generalnie dobrze, że koncerny biorą się za takie style. Zaczynają coś dostrzegać. To, że robią to zazwyczaj nieporadnie to już inna sprawa... Ja witbiery uwielbiam, więc z samej ciekawości spróbujęComment
-
Nie nie poradnie tylko świadomie, żeby zwykły tyskożywco pijacz nie dostał takim wypasionym witem czy koźlakiem prosto w pysk
Wszystko musi być delikatne, subtelne, bez przesadyzmu w jakąkolwiek stronę.
Robią piwo dla masowego odbiorcy, więc takie też robią piwo, żeby smakowało jak największemu % potencjalnych kupców.
Takie jest moje zdanie :]Comment
Comment