Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas
Wyświetlenie odpowiedzi
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kamcio1990 Wyświetlenie odpowiedziNajgorsze piwo jakie do tej pory piłem to był to Master Pils z Witnicy. Piwo niepijalne - w połowie kufla piwo wylałem, co zdarza się niezwykle rzadko.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ostatnio kupiłem sobie piwo Koreb Miodowe 7,2% alc, ważne do 30.08.2011 po otwarciu od razu dostałem po nosie ohydnym zgerowanym zapachem w a smaku było kwaśne i obrzydliwe, nie wiem jak takie piwo można sprzedawać, 6 zł poszło do zlewu. Nie polecam.
Comment
-
-
Dziesiątka z Opata. Być może trafiłem na wybrakowany egzemplarz, ale smakowało to jak woda, w której się opłukuje obrane ziemniaki.Posłusznie melduję, panie lejtnant - odpowiedział Szwejk z poczciwym uśmiechem - że podczas gdy czekałem na pociąg, spotkała mnie ta przygoda, że siedziałem przy stole i piłem jeden kufel piwa za drugim.
http://kawairakija.wordpress.com O Bałkanach - powierzchownie i dogłębnie
Comment
-
-
Kiedyś był to Strzelec produkowany dla Biedronki (stare dawne czasy, koniec lat 90-tych) ale Master Pils z Głubczyc produkowany dla Żabki to już czarna rozpacz: ściera do potęgi n-tej, piana z jakimś dziwnym zakończeniem na kożuchu, w połowie picia wylądowało w kanalenie wiem jak dałem rady tyle wypić tego wynalazkuVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment