Słyszałem że w Goolmany, podobnie jak Fasbergi produkują w kilku zakładach i z każdego inaczej smakuje.
Najgorsze piwo jakie piłem...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika q456852 Wyświetlenie odpowiedziSłyszałem że w Goolmany, podobnie jak Fasbergi produkują w kilku zakładach i z każdego inaczej smakuje.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
Ostatnio przebiło wszytko Carlsberg zapuszkowany wypity na przedwstępie kawalerskiego pomyje z rzygowinami...Last edited by TeDy_beer; 2012-10-03, 05:22.
Comment
-
-
- FAXE EXTRA STRONG 10%
ledwo zmogłem, sam spir, musiałem dolać wody żeby wypić prawie całe :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi- FAXE EXTRA STRONG 10%
ledwo zmogłem, sam spir, musiałem dolać wody żeby wypić prawie całe :]
Muszę im sprzedać ten pomysłLast edited by wrednyhawran; 2012-10-11, 09:42.Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar Demon
Comment
-
-
No właśnie, domowa wersja koncernówek metoda HGB (tu koncentrat w puszce)+woda źródlana z butelki 1,5PET i wyszło mi prawie dębowe mocne, ale i tak gorsze.
Comment
-
-
Równowaga wszechświata została zachwiana. Przez otwarte okno czasoprzestrzeni wkradła się anomalia w postaci ... piwa M3 CZYLI MIĘTOWA WPADKA (Malina, Miód, Mięta). Co to jest się pytam? Miętowa wpadka? To jest wielka WPADA wręcz!!!! Czy skrawek świata, o nazwie Polska, musi być karmiony czymś tak niekonwencjonalnym i jakże nieobliczalnym, wręcz nieziemskim, jak M3? Warzone to to jest przez Krajana, choć tu pretensji nie mam, bo na zlecenie Dionizosa. Dionizos, wiadomo - bóg dzikiej natury (wg Wikipedii), ale czy aż tak dzikiej i nieokraszonej, że aż niemożliwej do opisania żadnymi prawami? Ja się pytam, kto uczynił ten wielki ból polskiemu piwowarstwu? No kto?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarrro Wyświetlenie odpowiedziZ najnowszych najgorszych to zacnego browaru Pinta ich nowy koszmarny twór ala'grodziskie - lol - ludziska unikajta tego
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarrro Wyświetlenie odpowiedziZ najnowszych najgorszych to zacnego browaru Pinta ich nowy koszmarny twór ala'grodziskie - lol - ludziska unikajta tegoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TeDy_beer Wyświetlenie odpowiedziOstatnio przebiło wszytko Carlsberg zapuszkowany wypity na przedwstępie kawalerskiego pomyje z rzygowinami...Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarrro Wyświetlenie odpowiedziZ najnowszych najgorszych to zacnego browaru Pinta ich nowy koszmarny twór ala'grodziskie - lol - ludziska unikajta tego
Comment
-
Comment