Najgorsze piwo jakie piłem...

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

• Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Radek70 Wyświetlenie odpowiedzi
    Rekordzista w śród piw w marketach jest....Trucizna.Tak można o tym napoju powiedzieć Litrowy Czarny "FAX"2 razy piłem i dwa razy urwał mi sie film a na drugi dzień był ketonal bo łeb rozsadzało.Nie polecam...
    Nie lubisz czarnego Fax'a bo Ci się firm urwał ...

Comment

• PrzemasBDG
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2013.06
      • 42

Nie ma piwa o większej zawartości płynu do mycia naczyń niż Lubuskie Jagodowe z Browaru Witnica. Absolutny nr 1 w lidze piw niepijalnych, obrzydliwych, piw nie będących piwem... To piwo nie startuje w konkurencji tanie, mocne, słabe, bez piany, za drogie. Po prostu jest najgorsze w każdej kategorii.
      Keepers of the Faith

Comment

• WojciechT
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2012.09
        • 2546

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedzi
        Nie lubisz czarnego Fax'a bo Ci się firm urwał ...
        To ja bym Pintę i AleBrowar też musiał znielubić

Comment

• GRNDpa
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2012.02
          • 197

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PrzemasBDG Wyświetlenie odpowiedzi
          Nie ma piwa o większej zawartości płynu do mycia naczyń niż Lubuskie Jagodowe z Browaru Witnica. Absolutny nr 1 w lidze piw niepijalnych, obrzydliwych, piw nie będących piwem... To piwo nie startuje w konkurencji tanie, mocne, słabe, bez piany, za drogie. Po prostu jest najgorsze w każdej kategorii.
          Proponuję porównać sobie z napojem piwopodobnym fazzy (albo fuzzy?) z tesco. Przy tym wynalazku jagoda z Witnicy wydaje się być genialna
          Lubię placki

Comment

• PrzemasBDG
            Kapral Kuflowy Chlupacz
            • 2013.06
            • 42

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedzi
            Proponuję porównać sobie z napojem piwopodobnym fazzy (albo fuzzy?) z tesco. Przy tym wynalazku jagoda z Witnicy wydaje się być genialna
            Schowałem się w kącie jak Danuśka w "Krzyżakach" i mówię boję się... To na tym polu też jest rywalizacja? Nie wiem czy jestem aż tak odważny
            Keepers of the Faith

Comment

• CyboRKg
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2010.04
              • 594

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedzi
              Zgadzam sie. Z napojami piwopodobnymi z marketow zaden koncerniak rownac sie nie moze, a coz dopiero prawdziwe piwo!
              "Jedno pivo ne vadi!"
              "Kupuje tylko w polskich sklepach!"

Comment

• javiki
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2013.03
                • 83

Ja myslę że mocno dramatyzujecie. Szczególnie jesli chodzi o piwa z dyskontów.
                Takie Perlenbacher, Argus Majectic, -czyli piwa ok 2zł -sa moim zdaniem naprawdę pijalne. Oczywiście nie jest to klasa Pinty, Artezana czy innego nowofalowego browaru-ale sa pijalne, mają wyraźną goryczkę-przynajmniej do 3 piwa
                Tak samo piwa koncernowe- tez nie sa to szczyty smaku-ale pijalne na pewno są.
                Omijajac zepsute piwa -czyli takie które ewidentnie maja coś popsutego w sobie- myslę że najgorsze będa raczej tańsze niż droższe. Wynika to ze składników użytych.
                Lubię miec zapas Rowing Jacka, Żywiec POrter czy Miłosława Pilznera -ale nie unikam niestety tych tanich piw. I naprawdę nasze Łomże, Perły, Żywce czy Warki często mają mniej piwa w piwie niż te wynalazki dyskontowe. Z drugiej strony piwo pije się aby smakowao-wtedy wybieramy to na co mamy smaka i aby wypić np wiekszą ilośc przy grilku-wtedy tez by było miło wypić ze smakiem-ale i z nizszą ceną-jesli liczymy na większą ilosć.
                W tym wątku chyba troszkę się pomieszaliśmy z tym co najgorsze bo jest smakowo złe-a najgorsze bo zepsute. Na pewno browarnicy domowi-mają inne podejście do piwa niż ja-ale myślę że wszystkim chodzi o to samo-wypić dobre, smaczne piwo.

Comment

• Pendragon
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Popularny temat a taki zapomniany. No to reaktywuję go.
                  Najgorsze piwo jakie piłem... w tym półroczu to Kasztelan Mocne ze Szczecina.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• dyczkin
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2011.05
                    • 3657

A ja na to: Barowe Mocne
                    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• e-prezes
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛🥛🥛
                      • 2002.05
                      • 19269

Jasne Imíeln, masakra. Dawno takiego paskudstwa nie piłem. :*)

Comment

• Ampecaibo
                        Szeregowy Piwny Łykacz
                        • 2011.12
                        • 8

O ile mnie pamięć nie myli to Tatra i Harnaś (z naciskiem na to drugie).
                        W zasadzie istnieją piwa czterech rodzajów fermentacji - górnej, dolnej, spontanicznej... i Brackie.

Comment

• Szakali
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2013.08
                          • 572

hehe Jasne z Imielina i złoty orzeł z Imielina a i mocne z Imielina chyba też. Wszystkie na równi .

Comment

• Radek70
                            Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                            • 2013.04
                            • 116

Poddaje się... stawałem w obronie Witnicy...ale poległem sam...Pszeniczne zwala z nóg...wstyd...masakra.

Comment

• KoM34
                              Szeregowy Piwny Łykacz
                              • 2013.11
                              • 21

Najgorsze jakie piłem piwo to regionalne Łebskie. Ze znajomymi myśleliśmy, że będzie dobre, jednak okazało się tak niedobre, że ledwo je dopiłem :<

Comment

• Krzysiu
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2001.02
                                • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KoM34 Wyświetlenie odpowiedzi
                                Najgorsze jakie piłem piwo to regionalne Łebskie. Ze znajomymi myśleliśmy, że będzie dobre, jednak okazało się tak niedobre, że ledwo je dopiłem :<
                                "Regionalne" Łebskie to jest właśnie Witnica.

Comment

Przetwarzanie...
                                X