Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz
Wyświetlenie odpowiedzi
Porter z Raciborza
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jaw7 Wyświetlenie odpowiedziw Częstochowie już jest. dzisiaj testowalem . dużą niespodzianka .jest rewelacyjne
Comment
-
-
Chyba nie zawsze warto informować co się gotuje w browarze .Poinformowałem i ktoś sobie z góry zakupił całą partie 16-20 palet .Najgorsze jest to że miejscowi raczej go nie spróbują.Mi udało się zdobyć kartonik, który odpoczywa w piwnicy.Miejscowy podpowiem gdzie je można kupić,info na PW.Piwo ma 21,9 Blg,8,9 % alk
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika robox Wyświetlenie odpowiedziCiekawe, czy zawita do Piotra i Pawła, bo tam jest szeroka gama piw z Raciborza?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Raciborz Wyświetlenie odpowiedziChyba nie zawsze warto informować co się gotuje w browarze .Poinformowałem i ktoś sobie z góry zakupił całą partie 16-20 palet .Najgorsze jest to że miejscowi raczej go nie spróbują.Mi udało się zdobyć kartonik, który odpoczywa w piwnicy.Miejscowy podpowiem gdzie je można kupić,info na PW.Piwo ma 21,9 Blg,8,9 % alk
Comment
-
Comment