Może i działa, ale kto pił piwo tam wyprodukowane?
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Tomek, dowody, gdzie są dowody?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dowody na co? Że już warzą? Są takie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dowody, że docent tudzież abernacka zgłaszali Cystersów.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW Siemianowicach szykuje się przedsięwzięcie dość wyjątkowe jak na skalę polską. Będzie browar, ale i będzie coś jeszcze... mocniejszego.
Wystarczy mi tej mocy jeśli reanimują stary siemianowicki browar który działał jeszcze w początkach naszego portalu. Chyba nawet jakaś portalowa wycieczka się załapała popatrzeć na ostatni oddech konającego zakładu około 2002-2003 roku czyż nie ?Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziDowody, że docent tudzież abernacka zgłaszali Cystersów.
Comment
-
-
Ciekawe czy Art jest na bieżąco z tym wątkiem? Jakby co, napiszę PW do Niego.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziJeśli nie docent to na pewno abernacka
Ps. Mimo, że prawie wszystkie browary działające w Polsce już odwiedziłem, browar Gryf nie należy (jeszcze) do tej grupy. Hmm, chwila, dwa lata już go wizytowałem.
Comment
-
-
Hmm, chwila, DWA LATA TEMU już go wizytowałem
Teraz lepiej?
Comment
-
-
Błąkając się po okolicach Krosna (przy okazji, mam mieszane uczucia co do kondycji browarów w Wojkówce i Dukli, ale to temat na oddzielne rozmowy) i rozmawiając z panem lejącym piwo w dukielskiej Tawernie usłyszałem o planach uruchomienia małych browarów w trzech miejscowościach w okolicy. Dębowcu koło Jasła, Miejscu Piastowym, i.... zapomniałem, gdzie jeszcze. Niestety, nie znam żadnych szczegółów.
Może ktoś wie coś na ten ten temat? Niezawodny Pankracy?
Comment
-
-
Kontraktowa Brokreacja poinformowała na FB, że dzisiaj warzą w nowym browarze w Szczyrzycu. Także browar można uznać za uruchomiony.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment