W Świdnicy wszystko poza GD.
Czy warto kupować piwa belgijskie w Lidlu?
Collapse
X
-
Spoko, u mnie jeszcze sporo tego jest.
Comment
-
-
Trochę jeszcze tego dobra u mnie jest, ja osobiście zastanawiam się nad 6-pakiem do leżakowania.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Dzisiaj przypadkiem udało mi się zakupić czteropak Gulden Draaka, jednego wkrótce spróbuję, resztę wrzucę do piwnicy i zobaczymy za jakiś czas. Lidl akurat tutaj zrobił dobrą, na miarę swoich możliwości, robotę. Sprowadził naprawdę niezłe piwa w dobrych cenach.Last edited by gebruiker; 2015-04-04, 02:12.
Comment
-
-
Prawie 20 stron dyskusji na jeden temat - wychodzi na to, że marketingu Lidla nie realizują amatorzy, a sama idea Browarnii Lidla trafia w gusta zarówno arystokratyczne, jak i plebejskieLwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
Tydzień temu już były przecenione, złoty smok po 2,99.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziTydzień temu już były przecenione, złoty smok po 2,99.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziTydzień temu już były przecenione, złoty smok po 2,99.
Comment
-
-
Biedaku, płaciłeś więcej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziTydzień temu już były przecenione, złoty smok po 2,99.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
No, i jak się okazało piwa z Lidla nie sa tymi samymi co oryginałyMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment