biorąc pod uwagę tempo wpisywania nowych piw ja sobie daruję dziennik. bo trudno po kilku tygodniach pamiętać. Ile czasu minęło od Tłustego czy Baciara...a ile jest nie wpisanych...zabobon Reden i multum
koniec dziennika piwnego
Collapse
X
-
WspółczujęVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzibiorąc pod uwagę tempo wpisywania nowych piw ja sobie daruję dziennik. bo trudno po kilku tygodniach pamiętać. Ile czasu minęło od Tłustego czy Baciara...a ile jest nie wpisanych...zabobon Reden i multum
Comment
-
-
Narzekasz?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedzizabobon Reden
Jeśli piwa są zgłaszane na bieżąco, to przecież i baza jest uzupełniana przez Dyczkina z kilkudniowym poślizgiem. Zgłaszaj piwa przed wypiciem, to będzie mniejszy poślizg- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Dyczkin już pewnie zwolnił się z pracy żeby tylko nadążyć z dodawaniem piw, doceńmy to- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment