Mam w domu 3 etykiety tegoż browaru, mianowicie: Pszeniczny z datą 23.11.18, Colt APA z datą 24.11.18 oraz Esteban APA z datą 23.11.18. Czy wiecie gdzie uwarzono?
[Inne Beczki] etykiety
Collapse
X
-
[Inne Beczki] etykiety
Ostatnia zmiana dokonana przez dyczkin; 2018-09-14, 19:29.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Mu tzn komu napisali ? Czy literówka i to Tobie tak raportują ?
Wkurzające są te ich piwa i etykiety. Myślałem że już gdy przeszli na swoje i w dodatku od razu z tak duzymi możliwościami produkcyjnymi że obsługują również kontrakty (podobno Radugę i WhyDuck'a i może jeszcze kogoś) to już wszystkie swoje piwa warzą w swoich garach. Tymczasem wynika że nadal niektóre piwa kontraktują w innym browarze, w dodatku na nowych etach nie podając adresu stacjonarnego browaru a adres zarejestrowanej siedziby w blokasku w Konstancinie.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziZ tego co mu kiedyś napisali to te dodane dzisiaj były warzone u siebie. Colt podobno w BeerLab
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu TapatalkaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziOd kiedy warzą u siebie?
PS literówka tam była.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Coś mi się zdaje, że wszystkie są z BeerLaba, tak przynajmniej "mówi" datownikVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Comment