Jak ktoś jest chętny to jest jeszcze jedno wolne
Przeterminowane piwo
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony Wyświetlenie odpowiedziSzanse widzę marne ale jakby coś to ja na portery też się zapisuję w kolejkę.
Zdrówko!
Comment
-
-
13-letni Strzelecki Porter, z małymi problemami, dotarł wczoraj do mnie. Serdecznie dziękuję koledze kielek06.
Mam teraz dylemat. Nigdy nie piłem tego piwa i chętnie bym spróbował. Z drugiej strony, nigdy już pewnie nie będę miał takiego egzemplarza.
Może wypiję połowę, a resztę zostawię na zaś?
Comment
-
-
Jeszce nie wiadomo czy wogóle będzie pijalne i czy nie będzie walić rozpuszczalnikiemMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziDobra wypiję, jak będzie niedobre to wypiją je pierwszoroczniacy na Zlocie.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziPiwo jak najbardziej pijalne, nawet nagazowanie było w porządku . Jedyny feler to gluty na dnie, coś musiało się wytrącić z piwa.
I które miejsce w konkursie rocznym?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment