Browary Łódzkie

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pancernik
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2005.09
    • 9797

Byłem w ostatnią sobotę (opisałem to w wątku "sklepowym"), puszek, jak okiem sięgnąć... .

Comment

• Myszon007
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2007.02
      • 1208

Chyba BŁ zmieniają strategię i szykują się do ofensywy W nowym TESCO Extra na Pojezierskiej w Łodzi są dostępne wszystkie puszkowane marki BŁ - Glob Specjal, Premium, Mocne, Porter i dwa nowe piwa smakowe: WOW! malinowy i imbirowy, który wygląda na markę własną browaru (nie ma na puszkach napisów typu "wyprodukowano dla..." itd.). Co ciekawe, jak donoszą forumowicze ze skyscrapercity.com - w zeszłym tygodniu były hostessy, rozdawały jakieś ulotki i zachwalały Porter jako najlepszy produkt browaru... No jestem w szoku normalnie
      ♪♫

Comment

• Myszon007
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2007.02
        • 1208

Odkopuję stary temat, dziś w moje ręce wpadło najnowsze dzieło speców od marketingu BŁ - w sklepie u p. Suligi na Inflanckiej leżała garść ulotek reklamowych Browarów Łódzkich - zamieszczam skany w wysokiej rozdzielczości. Na ulotkach widać wzory nowych puszek Globa i Tekizy znów jestem w szoku - normalnie marketing pełną gębą

♪♫

Comment

• Cooper
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🍼🍼
          • 2002.11
          • 6057

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedzi
          w zeszłym tygodniu były hostessy, rozdawały jakieś ulotki i zachwalały Porter jako najlepszy produkt browaru... No jestem w szoku normalnie
          Tu akurat miały rację. Pozostałe piwa BŁ to tylko strongal i przypałowe smakówki. Nie wiem nawet jak sprawa wygląda z klasycznym pilsem 12.
          Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
          1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• Sokół83
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.12
            • 1598

Odkopuję stary temat, dziś w moje ręce wpadło najnowsze dzieło speców od marketingu BŁ - w sklepie u p. Suligi na Inflanckiej leżała garść ulotek reklamowych Browarów Łódzkich - zamieszczam skany w wysokiej rozdzielczości. Na ulotkach widać wzory nowych puszek Globa i Tekizy znów jestem w szoku - normalnie marketing pełną gębą

http://imageshack.us/photo/my-images/571/plakat1k.jpg/
            Ulotki jednak zaprojektowane profesjonalnie, a nie na kolanie. Może jednak coś się zmienia w browarze...
            Z INNEJ BECZKI

www.fotopolska.eu

Comment

• acid641
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2007.08
              • 26

Jeszcze troche i może nawet strone internetową postawią
              Minister Piwowarstwa ostrzega: picie piwa koncernowego zabija kubeczki smakowe.

Magazyn Obywatel | Recenzje książek

Comment

• Myszon007
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2007.02
                • 1208

Od jakiegoś czasu Browary Łódzkie intensywnie współpracują z siecią Aldi - browar rozlewa im wszystkie marki własne (poza Radlerem), na dodatek regularnie w cotygodniowych promocjach pojawiają się marki BŁ. Były już piwa smakowe Wow, był Lodwar, była parę razy Tekiza, a od przyszłej soboty dostępny będzie... Tygrys
                ♪♫

Comment

• Myszon007
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2007.02
                  • 1208

Tymczasem w łódzkich "Biedronkach" pojawiły się Fasberg i Keniger z.... Van Pura. Ciekawe czy to chwilowa sytuacja, czy może BŁ powoli wycofują się z tej sieci...
                  ♪♫

Comment

• rohozecky
                    Major Piwnych Rewolucji
                    🍼🍼
                    • 2008.11
                    • 1840

Junak w Carrefourze póki co wciąż łódzki.
                    ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• a1410
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2003.08
                      • 613

Od jakiegoś czasu Browary Łódzkie intensywnie współpracują z siecią Aldi
                      Znaczy, że przebili się już przez dno i delektują się smakiem mułu. Myślę, że powinniśmy zaprzestać nazywania tego producenta browarem, bo to może obrażać inne, prawdziwe browary...

Comment

• żąleną
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.01
                        • 13239

To zaprzestańcie.

Comment

• pioterb4
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2006.05
                          • 4322

Nigdy nie piłem, ale z tego co mi się o uszy obiło to Porter łodzki od wielu lat cieszy się bardzo dobrą opinią wśród miłośników porteru w kraju. Jakby tak portfolio browaru prześledzić to możnaby jeszccze wybrać coś może nie spektakularnego ale jak najbardziej pijalnego i akceptowalnego (np Junak ciemny). Patrząc przez pryzmat Korebów, Edich, Jagiełły czy Krajana to akurat ten zakład najmniej mi wadzi.

Comment

• dyczkin
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2011.05
                            • 3657

Ostatni junak ciemny jakiego piłem już nie był taki pijalny
                            Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• rohozecky
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🍼🍼
                              • 2008.11
                              • 1840

Jasnego piłem z tydzień temu i muszę powiedzieć, że był przyzwoity.
                              ... a poza tym twierdzę, że SAB Miller winien zostać zniszczony.

Comment

• Pendragon
                                Generał Wszelkich Fermentacji
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13956

A tam gadanie... U mnie w Biedronkach Keniger jest z Łodzi a Fasberg z Van Pura (albo na odwrót?). Do tego Sarmackie. A w sklepie Specjal butelkowy z Warki zamiast z pobliskiego Elbląga, a puszka dla odmiany z Elbląga. Kiedyś było na odwrót. Tak więc sytuacja w łódzkich Biedronkach o niczym nie świadczy. Taka sieciowa polityka.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
                                X