Byłem w ostatnią sobotę (opisałem to w wątku "sklepowym"), puszek, jak okiem sięgnąć... .
Browary Łódzkie
Collapse
X
-
Chyba BŁ zmieniają strategię i szykują się do ofensywy W nowym TESCO Extra na Pojezierskiej w Łodzi są dostępne wszystkie puszkowane marki BŁ - Glob Specjal, Premium, Mocne, Porter i dwa nowe piwa smakowe: WOW! malinowy i imbirowy, który wygląda na markę własną browaru (nie ma na puszkach napisów typu "wyprodukowano dla..." itd.). Co ciekawe, jak donoszą forumowicze ze skyscrapercity.com - w zeszłym tygodniu były hostessy, rozdawały jakieś ulotki i zachwalały Porter jako najlepszy produkt browaru... No jestem w szoku normalnie♪♫
♫
Comment
-
-
Odkopuję stary temat, dziś w moje ręce wpadło najnowsze dzieło speców od marketingu BŁ - w sklepie u p. Suligi na Inflanckiej leżała garść ulotek reklamowych Browarów Łódzkich - zamieszczam skany w wysokiej rozdzielczości. Na ulotkach widać wzory nowych puszek Globa i Tekizy znów jestem w szoku - normalnie marketing pełną gębą
♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziw zeszłym tygodniu były hostessy, rozdawały jakieś ulotki i zachwalały Porter jako najlepszy produkt browaru... No jestem w szoku normalniePiętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziOdkopuję stary temat, dziś w moje ręce wpadło najnowsze dzieło speców od marketingu BŁ - w sklepie u p. Suligi na Inflanckiej leżała garść ulotek reklamowych Browarów Łódzkich - zamieszczam skany w wysokiej rozdzielczości. Na ulotkach widać wzory nowych puszek Globa i Tekizy znów jestem w szoku - normalnie marketing pełną gębą
http://imageshack.us/photo/my-images/571/plakat1k.jpg/
Comment
-
-
Jeszcze troche i może nawet strone internetową postawiąMinister Piwowarstwa ostrzega: picie piwa koncernowego zabija kubeczki smakowe.
Magazyn Obywatel | Recenzje książek
Comment
-
-
Od jakiegoś czasu Browary Łódzkie intensywnie współpracują z siecią Aldi - browar rozlewa im wszystkie marki własne (poza Radlerem), na dodatek regularnie w cotygodniowych promocjach pojawiają się marki BŁ. Były już piwa smakowe Wow, był Lodwar, była parę razy Tekiza, a od przyszłej soboty dostępny będzie... Tygrys
♪♫
♫
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Myszon007 Wyświetlenie odpowiedziOd jakiegoś czasu Browary Łódzkie intensywnie współpracują z siecią Aldi
Comment
-
-
Nigdy nie piłem, ale z tego co mi się o uszy obiło to Porter łodzki od wielu lat cieszy się bardzo dobrą opinią wśród miłośników porteru w kraju. Jakby tak portfolio browaru prześledzić to możnaby jeszccze wybrać coś może nie spektakularnego ale jak najbardziej pijalnego i akceptowalnego (np Junak ciemny). Patrząc przez pryzmat Korebów, Edich, Jagiełły czy Krajana to akurat ten zakład najmniej mi wadzi.
Comment
-
-
Ostatni junak ciemny jakiego piłem już nie był taki pijalnyVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
A tam gadanie... U mnie w Biedronkach Keniger jest z Łodzi a Fasberg z Van Pura (albo na odwrót?). Do tego Sarmackie. A w sklepie Specjal butelkowy z Warki zamiast z pobliskiego Elbląga, a puszka dla odmiany z Elbląga. Kiedyś było na odwrót. Tak więc sytuacja w łódzkich Biedronkach o niczym nie świadczy. Taka sieciowa polityka.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment