Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
czy wiadomo, kiedy się z browarem wykokoszą? Będę w okolicy za miesiąc...Comment
-
O browar na miejscu się nie pytałem gdyż Kombornię zwiedzałem pod kątem historyczno-architektonicznym. Jedzenie tam jest dobre ale drogie - np malutka kochilka rosołku 14 zł (ale dobry skurkowany był)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.plComment
-
Comment
-
Ponoć warzelnia ma być zamontowana, w kącie wyremontowanej hali głównej zajezdni. A w przygotowaniu projektu rewitalizacji hali i jej adaptacji na minibrowar uczestniczył któryś z profesorów Politechniki Krakowskiej.Comment
-
Będą dowozićVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Będą dowozić pierwsze warki z innego minibrowaru. Sam projekt Starej Zajezdni jest przedstawiany jako największa restauracja i najdłuższy bar w PL (podobno). W głównej mierze mają tam odbywać się bankiety, konferencje, targi, spotkania biznesowe itd. Docelowo na Józefa i obok ma powstać kompleks hotelowy.Comment
-
Kolerjne miejsce nie dla ludzi. Jacer będzie zadowolony. Ceny z d...wzięte i zero atrmosfery. Ale będzie się można wywyższać"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
Budynek sam w sobie jest klimatyczny:P Wiesz jak restauracja ma liczyć 800 czy 1100 osób (bo takie liczby słyszałem) to muszą takie rzeczy się odbywać, bo inaczej będzie pusta.Comment
-
ze strony:
Zapewniamy:
ponad 1.000 m2 jednolitej powierzchni (bez filarów i innych barier),
możliwość elastycznej aranżacji powierzchni,
najdłuższy w Polsce bar i 7 stołów piwnych z indywidualnymi beczkami,
piwo warzone na miejscu przez browar „Spiż”,
oryginalne menu i duże porcje,
duże ekrany (20m2) i 12 monitorów LCD do oglądania transmisji sportowych na żywo,
zaplecze techniczne dla produkcji scenicznych i koncertów,
niepowtarzalną atmosferę i unikalny, historyczny klimat tego miejscaComment
Comment