Artykuł z kwietnia. Z 10 razy mogli zmienić koncepcję. Można by do nich napisać, ale raczej nie odpowiedzą.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2013-11-12, 17:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie -
Swoją drogą, co to za pils z 5,8 alkoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Namysłów Pils ma 6,0%.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Last edited by Pendragon; 2013-11-12, 17:18.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
W takim razie na wyrost te nazwy.
Browar odwiedzę ponownie za dwa tygodnie, licząc że spróbuje wszystkich ich piw.Comment
-
Comment
-
"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"Comment
-
Byłem Tragarzu w Rybniku.Spróbowałem Portera po jednym łyku wylałem resztę do zlewu.Takiego g...a już dawno nie piłem
Niby porter a rubinowy,kwaśny, słabiutki(może 4 vol miało),bez piany.Obsługa miła ale nie znająca się w ogóle na nalewanych piwach.Comment
-
Comment
-
No i są portery niemieckieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
Comment