Warzenie było, nawet dwa, ale tylko próbne, przed zatwierdzeniem sprzętu, zatem nielegalne i poszło w kanał.
Własne piwo w sprzedaży powinno być w grudniu.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2015-10-26, 12:05.
Kaspar Schulz anonsuje kolejny browar - Wiatr Uniejów.
Mamy dla was wspaniałą wiadomość. Już 18 stycznia rozpoczniemy montaż instalacji o wybiciu warzelni 10 hl i wydajności browaru na poziomie 1800 hl rocznie. Browar o nazwie Wiatr Uniejów będzie nowoczesnym, w pełni zautomatyzowanym browarem produkującym naturalne prawdziwe piwo. O przebiegu prac będziemy was informować na bieżąco.
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
w pełni zautomatyzowanym browarem produkującym naturalne prawdziwe piwo. [/INDENT]
Bardzo mi sie podoba ten tekst.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.
Dzień dobry.
Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
Nie...
Wreszcie i Pruszków ma swoje piwo. Browar położony na długość papierosa od stacji PKP z buta. Otwarte Bramy witają pomieszczeniem z w którym jest bar, warzelnia i zaszklona leżakownia. Do tego dość spory ogródek za pomieszczeniem.
W chwili otwarcia dostępne 3 piwa: Lager, Pszeniczne,...
Comment