Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurcio6
Wyświetlenie odpowiedzi
Najlepsze koncernowe piwo (polskie)
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE
A zeby bylo w temacie, z polskich koncerniakow regularnie pijam tylko Zywieckiego Portera.5470 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedziZgadzam sie z Toba, ale kolega jurcio6 ma prawo miec swoje zdanie, czyz nie?
Żywiecki porter jest
P.S. Ostatnio posmakował mi Okocim specialVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Z polskich koncerniaków najlepsze zdecydowanie jak dla mnie jest Okocim Porter. Najczęściej pijam Perłę Mocną, ale Okocimiem podwójnie chmielonym absolutnie nie pogardzę, jest smaczniutki, jak na moje gusta."Goolman to jest trunek boski, pisał o nim Kochanowski"
Comment
-
-
oczywiście jeśli chodzi o 'tanio-szybko' to w ilościach masowych Goolmany, Kenigery, JustPiwo z Tesco i inne tego typu wynalazki
Niestety, agenci z ogólnoświatowego biura K.A.C. zawsze wtedy z rana bardzo głośno patrzą na mnie"Goolman to jest trunek boski, pisał o nim Kochanowski"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNIE, NIE I JESZCZE RAZ NIEPiwo jest dobre, piwo pić trzeba, kto pije piwo ten pójdzie do nieba! :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurcio6 Wyświetlenie odpowiedziAle suchara odgrzałeś... przez pół roku to sytuacja drastycznie uległa zmianie i to co pisałem wtedy jest na ten moment mocno nieaktualne :P Na dobrą sprawę to obecnie jedyna koncernówka, jaką mogę przyjąć, to Kasztelan. Wszystkie te inne szczoszki są po prostu jakieś kwaśne.. A generalnie to koncernówek już nie pijam praktycznie wcale - wolę zapłacić 2x więcej za PIWO, a i knajp coraz więcej, gdzie można ustrzelić coś fajnegoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Dziękuję bardzo. Od dosyć długiego czasu wolę pić piwa z mniejszych browarów, natomiast wcześniej jeszcze taką koncernówkę dało się wypić, choć porównania oczywiście nie było. Teraz albo te piwa stały się tak paskudne, albo faktycznie coś we mnie pękło
A Natury jeszcze niestety nie piłem. Natomiast powoli "zamykam" cały ranking najlepszych piw z 2010 roku Browar.biz z wybranych pięciu kategorii - przez ostatni rok udało mi się spróbować dużej części piw z tego spisu, a w sumie mam ich tam aż 50
Jakby tego jeszcze było mało, to kilka dni temu nabyłem w Realu trzy sześciopaki Noteckiego w bardzo dobrej cenie! Mam nadzieję, że to jest to samo dobre piwko, a nie jakaś biedniejsza wersja lana dla hipermarketu..Piwo jest dobre, piwo pić trzeba, kto pije piwo ten pójdzie do nieba! :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurcio6 Wyświetlenie odpowiedziJakby tego jeszcze było mało, to kilka dni temu nabyłem w Realu trzy sześciopaki Noteckiego w bardzo dobrej cenie! Mam nadzieję, że to jest to samo dobre piwko, a nie jakaś biedniejsza wersja lana dla hipermarketu..Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
Comment