Potwierdzam. Zarowno Warka jak i Tatra w 1,5l petach byly rozlewane na Slowacji i w Serbii.
Najlepsze koncernowe piwo (polskie)
Collapse
X
-
Najlepsze piwo koncernowe - Warka w Pecie Nie dość, że Warka, to jeszcze ten plastik. Kurka, ludzie!!! opanujcie się, bo nas znowu gdzieś ośmieszą, jak to się już raz zdarzyło. To piwo było poprawne, ale niczym szczególnym na plus się nie wyróżniało i obok takiego np. Żywca ze szkła nawet stanąć nie powinno. I to jest moim zdaniem najlepsze polskie piwo koncernowe, bo przecież Brackie to praktycznie piwo regionalne, a Perła żadnym koncernem nie jest...
Comment
-
-
a próbowałeś? czy tak po prostu mądralujesz bo plastik no i bo Warka? ja Twojego Żywca ze szkła pijałem kiedyś czasem. w porównaniu z innym koncerbem nie różni się niczym na plus. nijakie sikiOstatnia zmiana dokonana przez chechaouen; 2012-11-11, 22:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedzi... np. Żywca ze szkła nawet stanąć nie powinno. I to jest moim zdaniem najlepsze polskie piwo koncernowe, bo przecież Brackie to praktycznie piwo regionalne, a Perła żadnym koncernem nie jest...
Brackie jako regionalne, warzone w koncernie
Perła, co to jest niby jestVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolnik Wyświetlenie odpowiedzikoncernowe to chyba Lech Pils (dostępne tylko w Wielkopolsce)JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziKurde, nie wiedziałem że Warszawa jest w Wielkopolsce...Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolnik Wyświetlenie odpowiedzikoncernowe to chyba Lech Pils (dostępne tylko w Wielkopolsce)...Ostatnia zmiana dokonana przez Javox; 2012-11-12, 09:13.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziTy chyba żartujesz chłopie
Brackie jako regionalne, warzone w koncernie
Perła, co to jest niby jest
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolnik Wyświetlenie odpowiedzikoncernowe to chyba Lech Pils (dostępne tylko w Wielkopolsce) i Okocim Premium Pils
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika a1410 Wyświetlenie odpowiedzia Perła? no cóż, może mnie oświecisz i napiszesz, w skład którego koncernu wchodzi ten browar?!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika alterbeer Wyświetlenie odpowiedziRoyal Unibrew ma niemal 50% udziałów, a pozostałe jakiś grubymi nićmi szyty cypryjski fundusz hedgingowy
Comment
-
-
Nie wiem czy z moim skakie jest cos nie tak, zastanawiam sie...OCB, chodzi o to, ze pije nowe (mi) piwo, tyskie klasyczne - smakuje mi (w porownaniu z reszą koncerniakow) wybornie (jakies tam slody w smaku).Drugie podejscie - koncern , nagazowy fe.Mysle sobie trafilem gorsza partie, ale kolejne podejscia i piwo mi nie smakuje (jak za 1 wszym razem .Drugi przyklad korona z lomzy, zaskoczony bylem za 1 wszym razem, drugie podejscie, rozwodnione , bez smaku, typowy cienki koncerniak.tylko to drugie piwo ma z tylu inna etykiete (to z lewej-gorsze)
Comment
-
Comment