Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lubiepiwo90
Wyświetlenie odpowiedzi
Noteckie, sześciopak
Collapse
X
-
-
-
Fajnie wygląda ten 6 pak Noteckiego,może bez zbytniego przepychy,ale przecież w ostatecznym rozrachunku liczy się smak piwa prawda?Ekskluzywne delikatesy Internetowe - www.vipdelikatesy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedziPanie Seta, jak to jest?
Na tekturze falistej używa się w 95% przypadków nadruków fleksograficznych (tańszych niż znany np. z kolorowych czasopism offset). Każdy kolor nanoszony jest oddzielnie przez kliszę fotopolimerową na arkusz tektury przed wycięciem opakowania - szczegółami zajmuje się raczej dostawca klisz niż producent opakowania, który przygotowuje tylko projekt grafiki.
Corel jest u nas bardzo popularnym narzędziem.
Tu widać, że raczej, że nadruk nie jest najlepszej jakości - literki mają "kleksy", chociaż kolory są dobrze spasowane. Obstawiałbym jakiegoś małego "garażowego" wytwórcę. Czarnków nie zamawia raczej jednorazowo całego tira opakowań - dla większych producentów nie jest zbyt atrakcyjnym klientem. A mniejsi mogą nie mieć nawet Corela...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Sugerowałbym nie wyrzucać tych opakowań do kosza.
Za kilkadziesiąt lat na AlleBayu będą poszukiwane jak rzadkie znaczki pocztowe.5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
Przemyśliwszy sprawę mogę na 100% stwierdzić, że plamę dał browar. Gdyby błąd powstał u producenta opakowań lub firmy produkującej klisze, byłaby reklamacja.
Komplet klisz to wydatek kilku tysięcy złotych - nie wyobrażam sobie, żeby taki projekt (np w PDF'ie) nie wymagał akceptacji klienta.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Dziś w Poznaniu w PiP w plazie 6-pak noteckiego w promocji po 4,99. Termin ważności do dziś ale przed chwilą spróbowałem i dobre jest. Dodatkowo nie doliczyli mi butelek ale to pewnie błąd kasjerki więc za 2 kartony zapłaciłem 10zl a jeszcze 6,6 za butelki oddam .
30 min temu było jeszcze około 15 kartonów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedziDodatkowo nie doliczyli mi butelek ale to pewnie błąd kasjerki więc za 2 kartony zapłaciłem 10zl a jeszcze 6,6 za butelki oddam .
30 min temu było jeszcze około 15 kartonów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurkas74 Wyświetlenie odpowiedziDoliczyli, doliczyli - popatrz na dole paragonu pod napisem NIEFISKALNY jest pozycja Opakowanie zwr. 3,30
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedziNie doliczyli za 2 6paki zapłaciłem 9,98 Nic innego nie kupowałemMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzimoże "promocja " bo termin się kończy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedziNapisałem że dziś mijał termin Ale piwo jak najbardziej okMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Sześciopak, który dostałem od Św. Mikołaja A.D. 2012 zamiast prezentu stał się rózgą.
Świetny przykład na to jak w parze z lepszą dostępnością czarnkowskich piw jakość poszła na łeb na szyję:
Czarnkowskie Jasne- ohydny, mocno myszowaty smak;
Odrzut z Eksportu- klon Czarnkowskiego, identyczne myszy w smaku;
Izerskie- jedynym plusem że lepsze, niż poprzednicy. Jakby mniej myszy kąpało się w kadzi, ale i tak ich nuty dominują w smaku;
Walońskie- ulepek, po kilku łykach zapycha;
Kamionkowskie Miodowe- wstrętny smak sztucznego miodu, myślałem, że nie trafię nic gorszego niż Trybunał Miodowy, a jednak udało się;
Kamionkowskie Korzenne- piwo (?) pomyłka, wygazowana cola o aromacie landrynków. Najgorsze z zestawu, zlew.
Reasumując, duża przykrość że nowy właściciel pod szyldem Czarnkowa wypuszcza na rynek taki chłam.
Comment
-
-
Kosher, jak Ty to przeżyłeśVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment