Noteckie, sześciopak

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lubiepiwo90 Wyświetlenie odpowiedzi
    Czy tak samo krytykujesz wszystkich? Wszak błędy i takie i gorsze zdarzają się i w firmach prywatnych więc co tu ma do rzeczy forma własności? W ogóle przeglądałem przez jakiś czas forum i jesteś strasznie zadufaną w sobie osobą, która lubi obrażać innych (posty do becika w dyskusji o smakach piwa, teraz tutaj obrażasz a nie wiesz w ogóle jak wyglądała sytuacja) i uważasz, ze pozjadałeś wszelkie rozumy. Wnioskuję z tego, że chodzisz do najwyżej gimnazjum, jesteś bardzo młody i jeszcze życie nie nauczyło Ciebie myślenia i pokory.
    Widzisz kolego. Jak się logujesz nowy na forum i wyskakujesz do gościa co ma ponad 5 tysięcy postów na liczniku, to jest spora szansa, że go ludzie znają w realu (i nie chodzi mi o sklep). Swoim pomysłem, że jacer chodzi do gimnazjum sam siebie ośmieszyłeś. Zwłaszcza, że mogłeś sobie zerknąć do profilu. Także na samym początku skucha.
    blog.kopyra.com

Comment

• VipDelikatesy
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2010.02
      • 12

Fajnie wygląda ten 6 pak Noteckiego,może bez zbytniego przepychy,ale przecież w ostatecznym rozrachunku liczy się smak piwa prawda?
      Ekskluzywne delikatesy Internetowe - www.vipdelikatesy.pl

Comment

• Seta
        • 2002.10
        • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
        Panie Seta, jak to jest?
        Sorki, nie czytałem dotąd tego wątku.
        Na tekturze falistej używa się w 95% przypadków nadruków fleksograficznych (tańszych niż znany np. z kolorowych czasopism offset). Każdy kolor nanoszony jest oddzielnie przez kliszę fotopolimerową na arkusz tektury przed wycięciem opakowania - szczegółami zajmuje się raczej dostawca klisz niż producent opakowania, który przygotowuje tylko projekt grafiki.
        Corel jest u nas bardzo popularnym narzędziem.
        Tu widać, że raczej, że nadruk nie jest najlepszej jakości - literki mają "kleksy", chociaż kolory są dobrze spasowane. Obstawiałbym jakiegoś małego "garażowego" wytwórcę. Czarnków nie zamawia raczej jednorazowo całego tira opakowań - dla większych producentów nie jest zbyt atrakcyjnym klientem. A mniejsi mogą nie mieć nawet Corela...
        Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• Latarnik
          Premium Lamplighter
          🥛🥛🥛🥛
          • 2004.06
          • 5030

Sugerowałbym nie wyrzucać tych opakowań do kosza.
          Za kilkadziesiąt lat na AlleBayu będą poszukiwane jak rzadkie znaczki pocztowe.
          5450 kapsli z wypitych piw
          874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
          "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
          https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
          Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
          https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• Seta
            • 2002.10
            • 6964

Przemyśliwszy sprawę mogę na 100% stwierdzić, że plamę dał browar. Gdyby błąd powstał u producenta opakowań lub firmy produkującej klisze, byłaby reklamacja.
            Komplet klisz to wydatek kilku tysięcy złotych - nie wyobrażam sobie, żeby taki projekt (np w PDF'ie) nie wymagał akceptacji klienta.
            Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• karold28
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2010.10
              • 84

Dziś w Poznaniu w PiP w plazie 6-pak noteckiego w promocji po 4,99. Termin ważności do dziś ale przed chwilą spróbowałem i dobre jest. Dodatkowo nie doliczyli mi butelek ale to pewnie błąd kasjerki więc za 2 kartony zapłaciłem 10zl a jeszcze 6,6 za butelki oddam .

30 min temu było jeszcze około 15 kartonów.

Comment

• jurkas74
                Kapral Kuflowy Chlupacz
                • 2008.04
                • 57

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika karold28 Wyświetlenie odpowiedzi
                Dodatkowo nie doliczyli mi butelek ale to pewnie błąd kasjerki więc za 2 kartony zapłaciłem 10zl a jeszcze 6,6 za butelki oddam .

30 min temu było jeszcze około 15 kartonów.
                Doliczyli, doliczyli - popatrz na dole paragonu pod napisem NIEFISKALNY jest pozycja Opakowanie zwr. 3,30

Comment

• karold28
                  Kapral Kuflowy Chlupacz
                  • 2010.10
                  • 84

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jurkas74 Wyświetlenie odpowiedzi
                  Doliczyli, doliczyli - popatrz na dole paragonu pod napisem NIEFISKALNY jest pozycja Opakowanie zwr. 3,30
                  Nie doliczyli za 2 6paki zapłaciłem 9,98 Nic innego nie kupowałem

Comment

• anteks
                    Generał Wszelkich Fermentacji
                    🥛🥛🥛
                    • 2003.08
                    • 10768

Nie doliczyli za 2 6paki zapłaciłem 9,98 Nic innego nie kupowałem
                    może "promocja " bo termin się kończy
                    Mniej książków więcej piwa

Comment

• karold28
                      Kapral Kuflowy Chlupacz
                      • 2010.10
                      • 84

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi
                      może "promocja " bo termin się kończy
                      Napisałem że dziś mijał termin Ale piwo jak najbardziej ok

Comment

• anteks
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛
                        • 2003.08
                        • 10768

Napisałem że dziś mijał termin Ale piwo jak najbardziej ok
                        I jeszcze przez miesiąc będzie ok , termin sie kończy to wypychają
                        Mniej książków więcej piwa

Comment

• kosher
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2005.04
                          • 2313

Sześciopak, który dostałem od Św. Mikołaja A.D. 2012 zamiast prezentu stał się rózgą.
                          Świetny przykład na to jak w parze z lepszą dostępnością czarnkowskich piw jakość poszła na łeb na szyję:
                          Czarnkowskie Jasne- ohydny, mocno myszowaty smak;
                          Odrzut z Eksportu- klon Czarnkowskiego, identyczne myszy w smaku;
                          Izerskie- jedynym plusem że lepsze, niż poprzednicy. Jakby mniej myszy kąpało się w kadzi, ale i tak ich nuty dominują w smaku;
                          Walońskie- ulepek, po kilku łykach zapycha;
                          Kamionkowskie Miodowe- wstrętny smak sztucznego miodu, myślałem, że nie trafię nic gorszego niż Trybunał Miodowy, a jednak udało się;
                          Kamionkowskie Korzenne- piwo (?) pomyłka, wygazowana cola o aromacie landrynków. Najgorsze z zestawu, zlew.
                          Reasumując, duża przykrość że nowy właściciel pod szyldem Czarnkowa wypuszcza na rynek taki chłam.

Comment

• dyczkin
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2011.05
                            • 3657

Kosher, jak Ty to przeżyłeś
                            Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• kosher
                              Major Piwnych Rewolucji
                              🥛🥛🥛🥛
                              • 2005.04
                              • 2313

Dawkowałem to dobro przez całe święta

Comment

Przetwarzanie...
                              X