Tragedii nie ma ale i ja w piwach kupowanych ostatnio w Leclercu czuję tendencję spadkową - wyraźnie mniej chmielu, aromatu, za to pojawia się piołunowa ściągająca goryczka rodem z polskich "pilsów".
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Shedao Wyświetlenie odpowiedziJaram się tym pumpkin ale, wymyśliliście już jakąś nazwę dla niego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz Wyświetlenie odpowiedziTragedii nie ma ale i ja w piwach kupowanych ostatnio w Leclercu czuję tendencję spadkową - wyraźnie mniej chmielu, aromatu, za to pojawia się piołunowa ściągająca goryczka rodem z polskich "pilsów".
Ataku co prawda nie piłam od lipca ale Imperium i Viva trzymają poziom. Są tak znakomite jak były od początku i wychylenie kufelka za każdym razem sprawia mi taką samą przyjemność
Wracając do Dyniowego Ale, na jaką nazwę się zdecydowaliście ?
Może już czas uchylić rąbka tajemnicy ?
Jestem ciekawa bardzo zarówno nazwy jak i smaku.
Imbir, cynamon, goździki... hmm...
Comment
-
-
Kupuję piwo w specjalistycznym sklepie i różnic nie zauważam a Atak pijam bardzo często.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwnicaZamkowa Wyświetlenie odpowiedziW imieniu wszystkich obecnych na premierze "Angielskiego Śniadania" w Piwnicy Zamkowej dziękujemy chłopakom z Pinty za możliwość rozsmakowania się w ich nowym piwie.
Dorota i Krzysztof
Niestety nie wszędzie tam, gdzie wczoraj otwarto beczki Angielskiego Śniadania mogliśmy się pojawić. Ze swojej strony serdecznie pozdrawiam uczestników długiego wieczoru w SetkaPub w Poznaniu. Miałem tam wielką przyjemność obsługiwać kran ze Śniadaniem przez dobrych kilkanaście minut. I w ten sposób przyczyniłem się do rekordu - to była najszybciej opróżniona 30-litrowa beczka w historii Setki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziDo butelek już trafiło, w sklepach pojawi się, jak mi wiadomo w najbliższy poniedziałek. Życzę smacznego
Jakoś trzeba będzie do poniedzałki bez "śniadania" wytrzymać
Pozdrawiam
Comment
-
-
Śniadanie to najważniejszy z posiłków, tak więc...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arturroxx Wyświetlenie odpowiedziPINTOWCY! zamiast się podniecać dyniami lepiej powiedzcie, co zrobiliście z Atakiem Chmielu, który z warki na warkę jest coraz gorszy. Ten ostatni to już mało pijalny jest tak naprawdę. Gdyby to był mój pierwszy kontakt z tym piwem, to chyba bym go nie powtórzył.Jest wiele sposobów zabijania czasu, ale nikt nie potrafi go wskrzesić
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel Wyświetlenie odpowiedziŚwięta racja - Atak to jakiś dramat w tej chwili. Odpowiedzi raczej nie otrzymasz bo przecież nie jesteś sekciarz Teraz dynia na śniadanie jest najważniejsza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rivendel Wyświetlenie odpowiedziŚwięta racja - Atak to jakiś dramat w tej chwili. Odpowiedzi raczej nie otrzymasz bo przecież nie jesteś sekciarz Teraz dynia na śniadanie jest najważniejsza.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment