Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Ta premiera Pinty rozmineła się z moim gustem, byłem, spróbowałem, to nie dla mnie, Następnym razem daruję sobie takie premiery, poczekam na opinie, dopiero wtedy ewentualnie na coś się wybiorę.
Z bardzo dobrej strony zaprezentował się KiK, fajne i smaczne przekąski do piwa. Podkreślam, nie oceniam piw jako złe, tylko wyrażam swoją opinię, że nie są to piwa w moim guście i polu zainteresowań.
Comment
-
-
A gdzie to znalazłeś? Bo być może jest to ekstrakt nowego stoutu.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Po ekstrakcie i inicjałach - stawiam na Eisbock (Ice Bock) :-)Liczba wypitych rodzajów piw: 4688 ze 190 krajów
Liczba kapsli z piw, które wypiłem: 2286 ze 162 krajów
Noriuszowe piwa - zdobyte kraje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziTa premiera Pinty rozmineła się z moim gustem, byłem, spróbowałem, to nie dla mnie, Następnym razem daruję sobie takie premiery, poczekam na opinie, dopiero wtedy ewentualnie na coś się wybiorę.
Z bardzo dobrej strony zaprezentował się KiK, fajne i smaczne przekąski do piwa. Podkreślam, nie oceniam piw jako złe, tylko wyrażam swoją opinię, że nie są to piwa w moim guście i polu zainteresowań.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Noriusz81 Wyświetlenie odpowiedziPo ekstrakcie i inicjałach - stawiam na Eisbock (Ice Bock) :-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziCo to jest?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziA gdzie to znalazłeś? Bo być może jest to ekstrakt nowego stoutu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedzi24,7 to faktycznie ekstrakt nowego piwa.Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziBarleywine?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wpadzio Wyświetlenie odpowiedziBarleywine?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziImperialny Bock?
Comment
-
Comment