Można też naciskać przez facebooka. Tych co mają. Takiego mam pomysła...
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Last edited by Pendragon; 2012-10-26, 11:04.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPozostaje chodzić od miejsca do miejsca i drążyć temat z wydrukowaną listą krajowych pubów, które mają jaja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMożna też naciskać przez facebooka. Tych co mają. Takiego mam pomysła...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNa dobry początek trzeba się tam zarejestrować
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo ja w końcu z powodu obowiązków moderatorskich się w końcu przełamałem. (...)
Comment
-
-
Informacja z twarzoksiążki:
W środę 24 października wykonaliśmy - prawdopodobnie ostatnie - piwo w tym roku. PINTA Koniec Świata to będzie coś zupełnie ...innego. To bedzie prapiwo w fińskim stylu Sahti. Piwo bez gotowania (chmielenia), fermentowane bez użycia drożdży piwowarskich, z wykorzystaniem góry jałowca zbieranego w górach. Docelowo ma być całkowicie mętne i możliwie bez gazu... Prawdopodobnie mało komu będzie smakowało... KONIEC ŚWIATA jest blisko. PINTA Koniec Świata 19,1° - zrobiliśmy to... (Sahti).
Trochę zastanawia mnie kwestia ostatniego piwa w tym roku...
Tak prawdę mówiąc, to nazwa też jest trochę... zaskakująca?Last edited by wasyll; 2012-10-29, 21:44.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
A ja po raz ostatni zdegustowałem nowe piwo w knajpie. Nazwę knajpy litościwie przemilczę. W środku było zimno jak w psiarni. Dyniamit dostałem w jakimś kieliszku, w temperaturze na granicy stanu skupienia (z ciekłego w stały). Nie czułem nic - ani dyni, ani goździków, ani imbiru - tylko goryczkę. Lałem więc w siebie ten lodowaty, prestiżowy napój (cena ponad 10 zł), trzęsąc się z zimna i klnąc na czym świat stoi. Pieprzę to! Od tej pory wyłącznie degustacja w zaciszu i cieple domowego gabinetu, w dedykowanym szkle, na ulubionym fotelu, przy wybranej przez siebie muzyce. Nigdy więcej knajp z ich "hucznymi premierami" (vide konkurencyjna Naked Mummy) - to ma mi sprawiać radość, a nie być jakąś katorgą (tylko i wyłącznie dla "pokazania się" i "wyjścia w miasto")!Last edited by Chmielnicki; 2012-10-29, 21:47.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziTrochę zastanawia mnie kwestia ostatniego piwa w tym roku...
Tak prawdę mówiąc, to nazwa też jest trochę... zaskakująca?
a nazwa znajac zycie bedzie powiazana z data premiery jak mniemam w dniu planowanego konca swiata:P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika vibrakiller Wyświetlenie odpowiedzi...poza tym bedzie "Stare ALE jare!"www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziA coż to? Jakoś mi umknęło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedzito nie będzie przypadkiem alt?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment