Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MDD
Wyświetlenie odpowiedzi
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Piwoteka
Łódź, ul. 6 Sierpnia 1/3,
www.piwoteka.pl
Sklep Piwoteki na Facebooku
Piwoteka Narodowa na Facebooku
Piwoteka Narodowa na G+
Дед Мороз (Dziadek Mróz)
Browar Piwoteka
-
-
Jak w Dym powraca !
Pamiętacie jeszcze PINTOWEGO Rauchbocka Jak w Dym, który zadebiutował jesienią 2011 roku ?
PINTA Jak w Dym 16,5° własnie powraca !
Piwo rozlane jest do beczek i butelek - do pubów i sklepów trafi na przełomie listopada i grudnia.
Ujmijmy to tak: PINTA Jak w Dym - od miłośników wędzonek dla miłośników wędzonek
Comment
-
-
Cieszę się niezmiernieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
No w końcu.
Prawie już straciłam nadzieję.
Wędzenie w dymie z gałęzi orzecha miało miejsc tym razem również ?
Comment
-
-
Super! to było chyba Wasze najlepsze piwo jak do tej pory.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Els Wyświetlenie odpowiedziWędzenie w dymie z gałęzi orzecha miało miejsc tym razem również ?
Comment
-
-
Informacja z pintowego profilu na Facebooku:
PINTA Koniec Świata 19,1° - premiera 1 grudnia 2012.
Oryginalnie Sahti serwowane jest z otwartych kadzi, chochlą. Fińscy mistrzowie Sahti nie stosują kegów - piwo podawane jest na różnym etapie fermentacji - początkowo słodsze i z mniejs
zą ilością alkoholu - z czasem mocniejsze i wytrawniejsze. Czyli w poniedziałek smakuje inaczej niż w piątek...
Ponieważ nikt nie zamyka szczelnie Sahti, trunek jest prawie całkowicie pozbawiony gazu.
Odwiedźcie swoje ulubione puby 1 grudnia i jeśli jesteście przygotowani na Koniec, zamówcie nasze Sahti.
W niektórych lokalach będzie serwowane z wiader...
Biała Małpa - Katowice
Omerta Pub - Kraków
Piwnica Zamkowa - Bielsko-Biała
Piwoteka Narodowa - Łódź
Setka Pub - Poznań
The Eclipse Inn - Łódź
Zakład Usług Piwnych - Wrocław
Wkrótce kolejne informacje.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedziPo Angielskim śniadaniu, Dyniamicie, Starym ale jarym, czy nowym Jak w dymie spodziewałem się znów etykiety z jakimś-tam miniobrazkiem, a tu kolejny ... no właśnie, co?Last edited by Bebson; 2012-11-26, 19:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika GRNDpa Wyświetlenie odpowiedzi...a tu kolejny ... no właśnie, co?
Jak się dobrze przyjrzysz, zobaczysz także parę niedźwiedzi polarnych maszerujących po śniegu po to piwo (patrzenie pod ostre słońce powoduje, że śnieg - i niedźwiedzie też - mają odcień niebieskawy) .
A ja, jak już odważę się wypić to piwo, założę... polar!
Comment
-
Comment