Zapowiadacie piwo na imperialne mrozy na rozgrzewkę? Czyżbyście mieli wieści na pogodę tej zimy?
PINTA warzy!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piktor Wyświetlenie odpowiedziRozgryzłem. Pintowcy chcą się przebić do szerokiej polskiej publiczności i w tym celu warzą najmocniejszego jasnego lagera na rynku. Taki ukłon w stronę klasyki rodzimego browarnictwa.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Żywiec Wyświetlenie odpowiedziKrzysiu, I. B. to są pierwsze litery od nazwy piwa. Więcej informacji pojawi się zapewne w przyszłym tygodniu jak tylko dobrze wyjdzie zaplanowana na środę ocena organoleptyczna piwa.Piwo Radom ;-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jestemowca Wyświetlenie odpowiedziNo i jakie są pierwsze wrażenia po spróbowaniu nowego piwa? Jestem bardzo ciekaw.
Comment
-
-
Orkan Ksawery to już historia... Nadchodzi PINTA Imperator Bałtycki 24,7°
Doceniamy wartość Porteru Bałtyckiego, warzonego z powodzeniem przez kilka polskich browarów.
Ale po swojemu robimy krok naprzód, żeby zobaczyć co jest dalej
Spełniliśmy własne marzenia i stworzyliśmy Imperatora Baltyckiego - ciemnego, mocnego lagera ze słodu i chmielu.
Piwo dostępne będzie wyłącznie w butelkach o poj. 0,33 l.
Będzie tez specjalna szklanka do Imperatora - również o poj. 0,33 l (na zdjęciu).
W sklepach I.B. powinien pojawic się ok. 19-23.XII.2013.
Niedługo więcej informacji, co, dlaczego i jak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziCzy do warzenia użyto chmieli z USA?
Comment
-
-
Nie mogę się doczekać .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Zdrój Wyświetlenie odpowiedziTak, dużo. Ale to nie miał(a) być i to nie jest mocna, ciemna IPAwww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika domal21 Wyświetlenie odpowiedziSzklanki będą we wszystkich sklepach, które dostaną IB, czy tylko w wybranych?
Comment
-
Comment