Browar Kormoran
Collapse
X
-
1. brakuje go, bo go po prostu nie ma w sklepach, to go brakuje,
2. a jeśli brakuje go, bo go jeszcze w ofercie na rynku nie było, a piwna gawiedź może go chcieć, to już nie do końca jestem pewny, czy go brakuje.
Z marketingowego punktu widzenia, jest to moim zdaniem fantastyczne posunięcie Kormorana. Zrobić coś, czego nikt nawet w najczarniejszych snach się nie spodziewał. Myślę, że o tym piwie i o samym Kormoranie, będzie głośno nie tylko na krajowym rynku, ale także za granicą. A poza tym, kto z Was go nie spróbuje? Ja spróbuję na pewno. Ciekawość moja jest w tej kwestii bardzo silnaComment
-
Czosnkowe już było, robiła je poprzednia Fortuna. Tylko, że tam im to jakoś samo wychodziłoMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Myślę, że o tym piwie i o samym Kormoranie, będzie głośno nie tylko na krajowym rynku, ale także za granicą.
A co do warzyw to niestety ale Kormoran już je ma w ofercie - nie wiem na ile to umyślny profil smakowy a na ile wypadek ale ostatnio pite warki Kormorana Jasnego (na przestrzeni ostatniego miesiąca) to non stop intensywny DMS zarówno w smaku jak i zapachu...Last edited by pioterb4; 2012-10-24, 18:38.Comment
-
W Pivovarskym Dumie uwarzono piwo z chilli i pokrzywowe - próbowałeś? Zagranicy raczej nie podbija się takimi pomysłami.
A co do warzyw to niestety ale Kormoran już je ma w ofercie - nie wiem na ile to umyślny profil smakowy a na ile wypadek ale ostatnio pite warki Kormorana Jasnego (na przestrzeni ostatniego miesiąca) to non stop intensywny DMS zarówno w smaku jak i zapachu...Comment
-
Poza tym myślę, że jakby coś takiego wymyślił Edi, albo Jagiełło, to wszyscy zamiast się podniecać, jechaliby po nich na całego.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
A jakby to wymyślił AleBrowar czy Pinta, to byśmy się zachwycali. Wynika to z tego, że piwa smakowe z browarów Edi i Jagiełło są niepijalne, bez względu na smak. Podczas gdy smakowe Kormorany da się jakoś wypić.JEDNO PIVKO NEVADI!Comment
-
Dobrze, ale ja nie mówię tu o jakości, ale o samym fakcie uwarzenia takiego piwa. No bo czym tu się zachwycać? Kolejnym lagerem z dodatkiem czegoś i informacjami na kontrze o zdrowotnych właściwościach czosnku?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!Comment
-
Natępne będzie cebulowe czy paprykowe? To złośliwie, bo na pieprzowe bym się nie obraził.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment