Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarKormoran
Wyświetlenie odpowiedzi
Browar Kormoran
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ucho Wyświetlenie odpowiedzi
Mam pytanie o pytanie o wiek przed dostępem do materiałów na stronie browaru.
Bardzo bym prosił, aby mi wytumaczyć to, dlaczego w tym pytaniu uwzględniacie przebywanie na terenie USA? Dlaczego nie ma innych państw? Tylko USA są w ten sposób wyróżnione. Skąd się to wzięło i po co? Jest jakiś paragraf na to, umowa państw Polska-USA czy co?Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika BrowarKormoran Wyświetlenie odpowiedzi
Reklamowanie alkoholu w tym także piw w internecie jest obszarem polskiego prawa mocno niedoprecyzowanym. Pytanie o wiek jest wypełnieniem sugestii naszego prawnika.
Podobnie jest ze stroną na FB, która jest niewidoczna dla osób niepełnoletnich. Jednak tu mechanizmy FB same dobierają limit wieku w zależności od kraju.
Comment
-
-
Miło nam poinformować, że rozpoczęliśmy produkcję własnego słodu ciemnego. Ekstraktywność: 71%.
Filmik z zapowiedzią znajdziecie tutaj - http://www.youtube.com/watch?v=SPqKMjd5PbM
Ps. Niestety bardzo słaby dźwięk. Przepraszamy.Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
www.BrowarKormoran.pl
Comment
-
-
Ile ta pani mówi że ma EBC? Dobrze zrozumiałem że 300?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgoda Wyświetlenie odpowiedziIle ta pani mówi że ma EBC? Dobrze zrozumiałem że 300?Warzymy piwo, lubimy warzyć piwo i robimy to z pasją!
www.BrowarKormoran.pl
Comment
-
-
-
ooo, Cascade. To spróbuje.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
I ja, i jaVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Przecież ten chmiel już był w Ciemnym, będzie go mam nadzieję teraz więcejLast edited by ART; 2012-02-10, 00:42.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPrzecież ten chmiel już był w Ciemnym, będzie go mam nadzieję teraz więcej
Trzeba będzie przyjechać do Wrocławia pewnieVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
dlaczego np. biorąc do ręki dwa egzemplarze Warnijskiego opis na kontrze się trochę różni? chodzi mi o tą historyjkę o walorach piwa
Comment
-
-
i jeszcze coś. Na stronce browaru przy opisie Warnijskiego pisze "Przy produkcji używane są cztery rodzaje słodu: jęczmienny, pszeniczny, żytni, karmelowy i cztery odmiany zbóż: orkisz, owies, płaskurka i pszenżyto. " Trochę mi się to kupy nie trzyma. jak dla mnie to jest używane osiem rodzajów słodu i siedem odmian zbóż. Przecież wszystkie zboża używane do produkcji piw są w postaci słodu. Mam rację?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ave_piter Wyświetlenie odpowiedziPrzecież wszystkie zboża używane do produkcji piw są w postaci słodu. Mam rację?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
Comment