Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
Wyświetlenie odpowiedzi
Słody wędzone
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gringo Wyświetlenie odpowiedziAle, koniecznie Ur-bocka.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziNastępny krok to już chyba tylko Schlenkerlia. I albo wóz albo przewózJEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
-
100% wędzonego jest spoko, jeszcze zależy jak mocno wędzony jest słód. Robiłem eksperymenty z Weyermannem oraz z CastleMaltingiem i nie było hardcoru, przynajmniej dla mnie . W moim 100% wędzonym lagerze, chmielonym po amerykańsku chmiel zupełnie zamaskował wędzoność. Teraz przymierzam się do 100% Steinbacha, podobno najmocniej wędzonego, a jak nie to chyba trzeba będzie samemu okopcić.
Comment
-
-
Steinbacha jak dasz 50% to już będzie bardzo mocno wędzone.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kentaki Wyświetlenie odpowiedziW moim 100% wędzonym lagerze, chmielonym po amerykańsku chmiel zupełnie zamaskował wędzonośćVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Piłem dziś Podymka i dałem rady
Musiałem mocno zamieszać kuflem aby wędzonkę poczuć można było
Ogólnie dobre piwoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Ur-bock w drodze do PolkowicVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
-
Po mojej przygodzie z szylingami z Pinty zarzekałem się, że wędzonka nie dla mnie
Ale to się zmienia i to jest tylko dowódVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment
-
Comment