Browar Artezan
Collapse
X
-
Lublin, znowu. Chyba musicie założyć spółdzielnię z dystrybucją piwa, bo żadna wasza hurtownia się nie nadaje.Comment
-
Zdecydujcie się, chcecie browary sprzedające wokół komina czy nie?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment
-
Niech ten komin przyjdzie do mnie.
Żądam i wymagamVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Tu nie chodzi o hurtownie, bo jeszcze niedawno Artezan był dostępny. Brak wynika raczej z tego co napisał E-prezes. Poza tym mam duży wybór ciekawych piw i dlatego napisałem, że mało mnie obchodzi premiera ich piwa.Comment
-
A ja wręcz odwrotnie.Comment
-
Comment
-
RISa leżakowanego w drewnianych beczkach nie będzie. Sanepid zmusił chłopaków do wylania wszystkiego.
Przyznać się, który podkablował do Sanepidu?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
-
Ale co, faktycznie z nim było coś nie tak, czy przyczepili się do samej beczki?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Do beczki...Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
-
Przyczyną decyzji była niezgodność beczki w normami HCCP.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
-
Czy jest coś lepszego niż piwo? - Dwa piwa!
Małe Piwko Blog
Małe Piwko Blog na facebooku
Domowy Browar DemonComment
Comment