Wit jak dla mnie bezapelacyjnie najlepszym piwem FB 2012
Browar Artezan
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziSię nie doczekasz. Artezany nie są delikatnie mówiąc miłośnikami piw wyspiarskich, przechmielonych i bardzo palonych. Co nie znaczy, że to coś złego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziPrzesadzasz. RIS i IPA pewnie pojawią się w naszym repertuarze. Kwestia czasu .Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darko Wyświetlenie odpowiedziPrzesadzasz. RIS i IPA pewnie pojawią się w naszym repertuarze. Kwestia czasu .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziCzy macie jakieś bardziej ludzkie rozmiarówki koszulek? W Strefie widziałem takie, że można w nie ubierać tylko chłopów na schwał. Macie cos dla wagi średniej i półsredniej?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika legart Wyświetlenie odpowiedziW Warszawie będzie można gdzieś się napić Artezana?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika coder Wyświetlenie odpowiedziJak na razie zgłosił się tylko Sketch, postaramy się znaleźć jeszcze przynajmniej jeden lokal, ale wybór jest niewielki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mason Wyświetlenie odpowiedziMoże Butelki Zwrotne? Tam mają tzw. regionalne piwa z kija, głównie Racibórz i Kormoran, ale ostatnio podpięli Zawiercie Czekoladowe
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika el_kurczako Wyświetlenie odpowiedziIstnieje, szansa by Wasze piwa pojawiły się we Wrocławiu :->
Comment
-
-
Nóż w wodzie, wit w zupie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment