Kilka chwil temu browar Amber na swoim fanpafe'u zaprezentował swoje nowe piwo o nazwie "Pszeniczniak", oraz zaprezentował nowe butelki wraz z odświeżonymi etykietami.
Nowy wizerunek piw z browaru Amber.
Collapse
X
-
Spada jakość piw z Ambera wiec próbują marketingowoVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
Ha ha ha brawo Kamcio wiedziałem że w tym kontekście musi paść słowo "odświeżone"
Ja od siebie dodałbym jeszcze "transparentne" "dynamiczne" i ta-dam ! ... "premiumowe"
PS : fan page.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment
-
-
Last edited by docent; 2012-04-06, 13:25.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Wiadomo kiedy dokładnie premiera Pszeniczniaka?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWiadomo kiedy dokładnie premiera Pszeniczniaka?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziA co z Naturem? Obędzie się bez nowego anturażu?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika TomekPeisert Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie ładniej brzmiałoby po prostu Amber Pszeniczny i jakaś bardziej atrakcyjna etykieta np. z pięknym polem pełnym zbóż Mam nadzieję, że smak to wynagrodzi
Design pszeniczniaka jest świetny no i nareszcie Złote Lwy pozbyły się tej ohydnej bezpłciowej czarnej etykiety która nie ukrywam, poza ceną, odstręczała mnie od kupowania.
Comment
-
-
Co za naród wiecznych narzekaczy i niezadowolonych ludzi
Nowe butelki prezentują się bardzo zacnie, a szata graficzna "Pszeniczniaka" jest świetna i znacznie wyróżnia się na tle standardowych butelek i etykiet. Jest super. Złote Lwy też fajne.
M.
Comment
-
-
Wszystkie te nowe buteleczki są bezzwrotne. Wstyd!
Comment
-
-
Wstyd to prawda, ale te piwa od zawsze były w NRW, a od kilku miesięcy w już całkowicie bezzwrotnych, bo cienkościennych. Ja kupuję od kilku lat tylko te Ambery, które są w zwrotnychLast edited by Pendragon; 2012-04-06, 15:57.
Comment
-
Comment