Westvleteren

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacollini
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.06
    • 1

    Westvleteren

    Witam wszytkich!

    Niniejszy post jest pierwszym moim postem (ever) na tym zacnym forum,
    tym bardziej postanowiłem dołożyć starań aby był on w miarę możliwości
    interesujący dla wszystkich miłośników dobrego piwa, do których nota bene
    również się zaliczam

    Do rzeczy zatem. Dwa ostatnie tygodnie mego dotychczasowego życia spędzone
    w Antwerpii zostały zwieńczone (oprócz horendalnie wysokiego rachunku za telefon
    i zakwasami) wejściem w posiadanie m.in. poniższego rekwizytu:

    Od momentu pojawienia się w mojej głowie chęci złożenia wizyty w Klasztorze Św. Sykstusa
    do chwili otworzenia pierwszej własnej butelki minął tydzień z okładem ale warto było

    Cała akcja była całkowicie spontaniczna i dość skomplikowana, niemniej jeśli znaleźliby
    się chętni do przeczytania całej historii, chętnie o niej napiszę
    Attached Files
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

    #2
    Bardzo chętnie poczytam
    Gratuluje zakupu
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

    Moje warzenie // Piwny Wojownik

    Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

    Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

    Comment

    • vinhodoporto
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2009.02
      • 82

      #3
      Jestem chętny W posiadanie podobnego "rekwizytu" wszedłem dwa lata temu, więc jestem ciekawy, jak tobie wyszła akcja "Westvleteren" Z tego co pamiętam problemem było tylko dodzwonienie się, a reszta - raczej bezproblemowo.
      Last edited by vinhodoporto; 2012-06-25, 12:05.

      Comment

      • telek
        Podpułkownik Chmielowy
        🥛🥛🥛
        • 2011.05
        • 552

        #4
        Ja też jestem chętny - dziwi mnie mieszanina kolorów, czyżbyś wykorzystał "In de Vrede"?

        Comment

        Przetwarzanie...