Wczoraj odwiedziłem Degustatornię w Gdyni. Menu oczywiście na pół stołu, ale przy barze już gorej. Połowy Pint nie ma, z oferty AleBrowaru na 4 jest tylko jedno. Manufaktura Piwna także w nikłej prezencji. Zagranica, szczególnie ta zza zachodniej granicy - porażka, połowy asortymentu z menu nie ma Po co oferować takie menu, skoro i tak połowy rzeczy nie ma?
Uboga oferta piwna w trójmiejskich knajpach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziWczoraj odwiedziłem Degustatornię w Gdyni. Menu oczywiście na pół stołu, ale przy barze już gorej. Połowy Pint nie ma, z oferty AleBrowaru na 4 jest tylko jedno. Manufaktura Piwna także w nikłej prezencji. Zagranica, szczególnie ta zza zachodniej granicy - porażka, połowy asortymentu z menu nie ma Po co oferować takie menu, skoro i tak połowy rzeczy nie ma?"If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Rozpocząłem akcję agitacyjną trójmiejskich lokali poprzez facebooka.
Ci co mają konto mogą mnie poprzeć, a nawet polubić mój wpis
Zacząłem od Cafe Lamus w Gdańsku. Dlaczego ten? Odwiedziłem go 3 dni temu pierwszy raz - mają Pintę i AleBrowar (a także kilka innych ciekawszych piw) z butelki.
Wg ich strony na FB to nawet mieli piwa z Anchora i Anderson Valley. Czyli współpracują z Dyrektorem, zatem wystarczy tylko dobra chęć i odważna decyzja i beczka Pinty mogłaby być podpięta. To samo dotyczy Batorego z Wejherowa i AleBrowaru.
PS - na FB jestem incognito, ale mnie rozpoznacie bez problemuLast edited by Pendragon; 2012-10-27, 11:28.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
PS - na FB jestem incognito, ale mnie rozpoznacie bez problemu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziNo ja jakoś nie mogę znaleźć...
Comment
-
-
Wyszukać wspomniany lokal i przeczytać najnowszy komentarz - ot i cała trudność. Tylko po co Wam to? Ja tylko czytam i komentuję, nie ułatwiam CIA roboty i nie gromadzę sieci znajomych
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Komentarz skasowali i roboty Pendragona nie widaćVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziWyszukać wspomniany lokal
Comment
-
-
Nie skasowali - najnowsze posty (nie komentarze do obrazka z K..., tylko "niezależne" wpisy) są w prawej kolumnie.Last edited by Pendragon; 2012-10-27, 14:26.
Comment
-
-
Najnowszy wpis brzmi:
ostawiłam na stole moje okulary słoneczne w obdrapaną panterkę;-) ładnie proszę, zaopiekujcie się do jutra
a Twojego nie widaćLast edited by dyczkin; 2012-10-27, 14:34.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie skasowali - najnowsze posty (nie komentarze do obrazka z K..., tylko "niezależne" wpisy) są w prawej kolumnie.
Comment
-
-
Pendi, tak się utajniłeś, że tylko Ty swoje wpisy widzisz - zmień na "publiczne"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRozpocząłem akcję agitacyjną trójmiejskich lokali poprzez facebooka.
(...)
Comment
-
Comment