Największe browary w Polsce

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pankracy
    Major Piwnych Rewolucji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2007.10
    • 2801

Największe browary w Polsce

Jako, że nie znalazłem tematu ogólnego poświęconego największym zakładom piwowarskim w Polsce pozwalam sobie założyć ten. Wrzucać do niego proponuje wszystko to co dotyczy browarów grup: Carlsberg Polska, Grupa Żywiec, Kompania Piwowarska, Van Pur. Ponadto również tych nieco mniejszych, ale też mających sporo jak na polski rynek mocy produkcyjnych (Namysłów, Perła).

W pierwszym wpisie do tematu taka informacja: Browar Van Pur w Rakszawie zostanie rozbudowany. Na jesieni będą stawiać nową halę (chyba magazyny).
    Last edited by Pankracy; 2012-08-20, 12:05.
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Browar Namysłów ma już swój wątek.
    Last edited by dyczkin; 2012-08-20, 12:12. Powód: Brak kropki na końcu zdania ;-)
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23964

To już lepiej zakładać wątki dla każdej z grup osobno, bo będzie burdel.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
      X