Dajcie chłopakom uwarzyć piwa. Spróbujcie a potem oceniajcie. To zwykły marketingowy bełkot dla ludzi spoza branży.
Nowe browary rzemieślnicze w Polsce
Collapse
X
-
Będę w okolicy Jasła w maju, chętnie wybiorę się do tego browaru. Pytanie do ludzi z okolicy: czy jest jakaś szansa na wybranie się tam komunikacją miejską? A jeśli nie - czy taksówka do Jasła wiązałaby się z koniecznością likwidacji lokat 4-letnich?
Comment
-
-
Z Jasła bezpośrednich nie ma, przesiadka w Krośnie. Koszt takiego biletu to jakieś 10 zł.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDajcie chłopakom uwarzyć piwa. Spróbujcie a potem oceniajcie. To zwykły marketingowy bełkot dla ludzi spoza branży.
Comment
-
-
Na filmie widać, że gość ma gadane.
Zwykłych ludzi może ściemniać, że hej
7 dni fermentacji to jakoś zdecydowanie za mało.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Jak nigdy, popieram Krzysia. Ta gadka była dla mnie niestrawna. Gdyby taki człowiek stanął przede mną i chciał w ten sposób zachęcić do odwiedzenia lokalu, to bym szybko mu podziękował.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Zdaje się, że chyba już wspominałem, że to będzie zwykły browar restauracyjny i nie ma się co jarać. Koncernom raczej ciężko będzie się podszywać pod rzemieślnicze, więc teraz rodzi się nowa świecka tradycja - będą to robić browary restauracyjne. "Wybór będzie rotacyjny" - czyli pils nie-pils i wajcen na drożdżach lagerowych na stałe, do tego koźlak, ciemne, bursztynowe, marcowe i miodowe w zależności od widzi mi się. Z Antidotum się nie pomyliłem, że to lipa, miejmy nadzieję, że pomylę się tutaj...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziWytłumacz mi, możliwie prostymi słowami, dlaczego mielibyśmy wobec nich stosować taryfę ulgową. Bo to koledzy? Koncerny za taki bełkot mają założony specjalny szyderczy temat, a ty mówisz, żeby nie zwracać uwagi, bo to tylko kłamstwa dla prostaczków?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziAa, to jest ta lokalizacja z tą kadzią Speidla 200 l... z oferty BA.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziWydawało mi się, że wątek w zamierzeniach twórcy miał być informacyjny a nie wypełniony luźnymi rozmowami o tym kto jak daleko do nowego browarku ma i jakich to glupot nagadali właściciele przybytku. Widać się myliłem i bicie piany można uskuteczniac wszędzie. Także tu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziMam rozumieć, że to powyżej to nie jest bicie piany?
Comment
-
-
Myślałem, że Szałpiw to też rzemieślniczy browar będzie i po części pewnie tak jest, ale na facbook'u wyczytałem, że to browar kontraktowy. Gdzie będą warzyć? Wiecie coś?www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wasyll Wyświetlenie odpowiedziMyślałem, że Szałpiw to też rzemieślniczy browar będzie i po części pewnie tak jest, ale na facbook'u wyczytałem, że to browar kontraktowy. Gdzie będą warzyć? Wiecie coś?Mniej książków więcej piwa
Comment
-
Comment