W Głogowie, na festiwalu byli również.
Skoków 83B, Browar inBrand
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
-
-
I tu powątpiewam mocno! Warzelnia 10 hl. To dość dużo jak na lokal działający tylko w soboty. Z tego co widziałem na fotach tanków nie jest dwa, a kilka stożków oraz wyszynkowych 5 czy 6. Nawet logicznie na to patrząc to nikt nie buduje browaru na dwa tanki. Albo to co na zdjęciach mija się z prawdą, albo coś mi tu śmierdzi.
Comment
-
-
Skoro byli ludzie w środku i widzieli, to co ci śmierdzi?
Ja mam nawet świadectwo człowieka z branżuni, że widział proces warzenia w kwietniu.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Browar w Chorzowie też miał już warzenie a nadal nie sprzedaje piwa. Także taki dowód mnie nie przekonuje. Tak samo posiadanie. tankow jeszcze nie daje podstaw do twierdzenia że jest w nim piwo. No ale ja się już w temacie nie odzywam. Browar i tak jest w bazie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziI tu powątpiewam mocno! Warzelnia 10 hl. To dość dużo jak na lokal działający tylko w soboty. Z tego co widziałem na fotach tanków nie jest dwa, a kilka stożków oraz wyszynkowych 5 czy 6. Nawet logicznie na to patrząc to nikt nie buduje browaru na dwa tanki. Albo to co na zdjęciach mija się z prawdą, albo coś mi tu śmierdzi.
Co ci śmierdzi konkretnie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkoro byli ludzie w środku i widzieli, to co ci śmierdzi?
Ja mam nawet świadectwo człowieka z branżuni, że widział proces warzenia w kwietniu.
I trochę fotek:
Warzelnia, warzelnia, warzelnia, warzelnia tuż po montażu, tanki, tanki, montaż tanków, montaż, przyjazd sprzętu, płynowskaz, oko, tanki leżakowe, kapslownica, brandowane beczki, piwowar, remont, remont, wylewka, idealny Weissbier .
PS. strawiłem ponad godzinę na przewijanie ich stron ze zdjęciami. :/Last edited by e-prezes; 2018-08-31, 21:14.
Comment
-
Comment