5 Brew Dogów do wygrania

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Cez
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.01
    • 1789

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
    Rozumiem, że trzeba wyznaczyć jakiś okres wstrzemięźliwości, ale czy tydzień to nie za mało?
    Tak w ogóle to wyznaczanie sobie okresów wstrzemięźliwości to objaw alkoholizmu.
    Po co Ci ten zakład? Teraz pewnie wygrasz, ale problem skoro pojawił się to i wróci.
    Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• dyczkin
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2011.05
      • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez
      Po co Ci ten zakład? Teraz pewnie wygrasz, ale problem skoro pojawił się to i wróci.
      Piwo będę pił bo lubię, wódę pijam od wielkiego dzwona. Mój alkoholizm jest umiarkowany
      Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• kony
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.08
        • 1701

A tak w ogóle to macie rozdzielność majątkową czy jak? Oczywiście to nie moja sprawa tylko jeśli budżet jest wspólny jak w większości małżeństw to po co ta szopka z BrewDogami? Sam sobie kup i nie będziesz musiał tydzień czekać

Comment

• robox
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.11
          • 8188

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
          Sam sobie kup i nie będziesz musiał tydzień czekać
          Te nie będą już tak smakowac
          Jak masz możliwośc, to bierz nadgodziny na tych nockach ... tydzień szybko zleci

Comment

• dyczkin
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2011.05
            • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kony
            A tak w ogóle to macie rozdzielność majątkową czy jak? Oczywiście to nie moja sprawa tylko jeśli budżet jest wspólny jak w większości małżeństw to po co ta szopka z BrewDogami? Sam sobie kup i nie będziesz musiał tydzień czekać
            Nie wiem jak TY ale ja żyję od pierwszego do pierwszego i muszą gospodarować oszczędnie zasobami finansowymi
            Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Piecia
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.02
              • 3312

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin
              Założyłem się właśnie z żoną, że przez tydzień nie tknę piwa. Nagrodą ma być 5 Brew Dogów dostępnych w Galerii Piwa w Głogowie.
              Proszę o wsparcie w trudnych dniach, które nadchodzą
              Wspieram jak mogę i dobrze radzę - wypij wódkę albo winko, łatwiej będzie wytrzymać a i czas szybciej minie

PS. Ja też czasami sobie wyznaczam jakieś okresy abstynencji, ale to raczej dla oczyszczenia organizmu niż samozaparcia. Dobrym "motywatorem" jest też dziennik piwny, jak widzę, ile wydaję na piwo to piję mniej.
              Koniec i bomba,
              Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• dyczkin
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2011.05
                • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia
                Wspieram jak mogę i dobrze radzę - wypij wódkę albo winko, łatwiej będzie wytrzymać a i czas szybciej minie

PS. Ja też czasami sobie wyznaczam jakieś okresy abstynencji, ale to raczej dla oczyszczenia organizmu niż samozaparcia. Dobrym "motywatorem" jest też dziennik piwny, jak widzę, ile wydaję na piwo to piję mniej.
                To był jeden z impulsów Zobaczymy jak będą wyglądać wydatki dziennie

Comment

• darekd
                  Generał Wszelkich Fermentacji
                  🍺🍺🍺
                  • 2003.02
                  • 12514

To był jeden z impulsów
                  Nie lepiej byłoby założyć wątek "założyłem się o piwo" zamiast wprowadzać zamęt w tytule?

Comment

• kony
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2005.08
                    • 1701

Nie wiem jak TY ale ja żyję od pierwszego do pierwszego i muszą gospodarować oszczędnie zasobami finansowymi
                    No tak, ale jak Ty wydasz tą kasę to żona już jej nie wyda No chyba że kupicie oboje ale wtedy i picie będzie podwójne
                    Ja też sobie robię czasami takie przerwy, przeważnie tygodniowe więc wiem co czujesz. Pociesz się, że po takim tygodniu smakuje jeszcze lepiej

Comment

• Baard
                      Porucznik Browarny Tester
                      • 2010.01
                      • 316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piecia

Nie wpisuj w dzienniku ile wydajesz i problem z głowy. No chyba, że specjalnie wpisujesz wydatki by nie pić za dużo
                      Last edited by Baard; 2012-11-20, 16:50.

Comment

• Latarnik
                        Premium Lamplighter
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2004.06
                        • 5029

Jak samopoczucie na dwa dni przed koncem prohibicji?
                        Ja wlasnie wrocilem z wyprawy po piwo, zawalilem lodowke nowosciami i nie tylko, kupilem m.in. dwa Brew Dogi z nowymi kapslami.
                        Dlatego odpadam z peletonu i trzymaj sie mocno do niedzieli.
                        Zaraz wychyle Twoje zdowie
                        5450 kapsli z wypitych piw
                        874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
                        "Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
                        https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
                        Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
                        https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna

Comment

• dyczkin
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2011.05
                          • 3657

Właśnie idę na ostatnią nockę więc i piątek mam z głowy
                          Najgorzej to rano jest gdy siadam do browar.biz bez piwka.
                          Oby tylko to jakaś AIPA to była
                          Ja wypije w niedzielę za Twoje

Comment

• wpadzio
                            Major Piwnych Rewolucji
                            🍼🍼
                            • 2011.06
                            • 2652

:
                            Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
                            Serviatus status brevis est
                            3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020

Comment

• Cez
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.01
                              • 1789

Piwo z rana, jak śmietana.

P.S.
                              Pełno takich rano, którzy mają polskie śniadanie - Harnasia.
                              Masz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.

Comment

• dyczkin
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2011.05
                                • 3657

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cez
                                Pełno takich rano, którzy mają polskie śniadanie - Harnasia.
                                Jakaś aluzja

Comment

Przetwarzanie...