5 Brew Dogów do wygrania
Collapse
X
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
Nie wiem jak TY ale ja żyję od pierwszego do pierwszego i muszą gospodarować oszczędnie zasobami finansowymiVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Comment
-
PS. Ja też czasami sobie wyznaczam jakieś okresy abstynencji, ale to raczej dla oczyszczenia organizmu niż samozaparcia. Dobrym "motywatorem" jest też dziennik piwny, jak widzę, ile wydaję na piwo to piję mniej.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
PS. Ja też czasami sobie wyznaczam jakieś okresy abstynencji, ale to raczej dla oczyszczenia organizmu niż samozaparcia. Dobrym "motywatorem" jest też dziennik piwny, jak widzę, ile wydaję na piwo to piję mniej.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Ja też sobie robię czasami takie przerwy, przeważnie tygodniowe więc wiem co czujesz. Pociesz się, że po takim tygodniu smakuje jeszcze lepiejComment
-
Nie wpisuj w dzienniku ile wydajesz i problem z głowy. No chyba, że specjalnie wpisujesz wydatki by nie pić za dużoLast edited by Baard; 2012-11-20, 16:50.Comment
-
Jak samopoczucie na dwa dni przed koncem prohibicji?
Ja wlasnie wrocilem z wyprawy po piwo, zawalilem lodowke nowosciami i nie tylko, kupilem m.in. dwa Brew Dogi z nowymi kapslami.
Dlatego odpadam z peletonu i trzymaj sie mocno do niedzieli.
Zaraz wychyle Twoje zdowie5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-głównaComment
-
Właśnie idę na ostatnią nockę więc i piątek mam z głowy
Najgorzej to rano jest gdy siadam do browar.biz bez piwka.
Oby tylko to jakaś AIPA to była
Ja wypije w niedzielę za TwojeVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
-
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła.
Serviatus status brevis est
3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733 zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020Comment
-
Comment
-
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Comment