Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Haha, zakład o 5 piw, dostałeś 4, a skosztujesz 3, bo jedno wypiła Ci żona. Dodając do tego, że jedno nie zrobiło na Tobie wrażenia, będziesz zadowolony co najwyżej z dwóch
To świetna okazja, aby zamówić deskę trzech wariantów imperialnego stoutu!
Na kranie 3 wersje:
Klasyczna odsłona Samca, jak co roku leżakowanego w beczkach po bourbonie
Klasyk wzbogacony o kolumbijskie ziarna kawy San...
Branndlin to mała wioska położona wśród małych jeziorek z uroczym XVI wiecznym zamkiem stojącym w jej centrum. Za sprawą byłego piwowara domowego, którym jest Lukáš Mládek dołączyła do jakże już gęsto zakropkowanej piwnej mapy Czech. Po paru latach działania w ,podziemiu, w tym roku...
Patrząc na mapę można by pomyśleć, że Brandýs nad Labem-Stará Boleslav to w sumie dwa oddzielne miasta rozdzielone rzeką Łaba, ale od 1960 roku jest to jedno miasto posiadające drugą najdłuższą, oficjalną nazwę wśród obecnych miast w Czechach. Jeżeli popatrzymy na oba miasta poprzez...
Planując pobyt w Brnie koniecznie chciałem odwiedzić nowo powstały, rodzinny browar Rojc mający swoją siedzibę w oddalonej o 10 kilometrów od Brna wsi Rozdrojovice.
Po wizycie w browarze U Richarda jadąc w stronę Brna do Rozdrojovic mieliśmy prawie ,po drodze, więc skorzystaliśmy...
Comment