Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Wyświetlenie odpowiedzi
Rzecz o porterach - tytuł roboczy, może jeszcze ulec zmiani e;-)
Collapse
X
-
Rzecz o porterach - tytuł roboczy, może jeszcze ulec zmiani e;-)
"Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"Tagi: brak
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziCieszynski to nawet w pierwszej 10-ce nie ma szans u mnie na miejsce. A Lodzki ma mi przywiezc znajomy - bo nigdy nie pilem, a byl wysoko notowany w rankinku Piwo Roku 2011.
Łódzkiego nie licz bo nie piłeś.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziCiekawe. To wymień proszę 10 lepszych polskich porterów.
Łódzkiego nie licz bo nie piłeś.Last edited by VanPurRz; 2012-11-30, 09:45."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziO 3 z Ciechanowa zapomiałeś."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Prosiłbym aby CyboRKg wyjaśnił swoje zdanie bo się z nim kompletnie nie zgadzam.
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziProsiłbym aby CyboRKg wyjaśnił swoje zdanie bo się z nim kompletnie nie zgadzam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziMoże mu nie smakuje?Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTo wymień proszę 10 lepszych polskich porterów."Jedno pivo ne vadi!"
"Kupuje tylko w polskich sklepach!"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziA kto mowil, ze polskich? Mialem na mysli gatunek bez podzialu na kraje... Wprawdzie w Plebiscycie Piwo Roku glosujemy tylko na polskie i mamy 3 glosy do dyspozycji. Ale nawet majac 6 glosow i tak na "Zywca Portera" bym glosu nie oddal. Dlaczego? Bo wali spirytem, a tego w piwach nie toleruje. Zreszta kiedys zamiescilem swoja opinie o nim w watku do tego przeznaczonym. Dosyc tego off-topa!
Comment
-
-
Na 151 głosów Żywiecki (aka Cieszyński) zajmuje 2 miejsce z 16% głosów. Króluje Łódzki z 29%. Ankieta odzwierciedla dokładnie moje zdanie, z zastrzeżeniem, że olsztyńskiego jeszcze nie piłem - leżakuje w piwnicy.Last edited by Pendragon; 2012-11-30, 23:25.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedziAle nawet majac 6 glosow i tak na "Zywca Portera" bym glosu nie oddal. Dlaczego? Bo wali spirytem, a tego w piwach nie toleruje.
Jestem również ciekawa - jak moi przedmówcy - które 10 porterów bałtyckich uznałbyś za lepsze od cieszyńskiego?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziJestem również ciekawa - jak moi przedmówcy - które 10 porterów bałtyckich uznałbyś za lepsze od cieszyńskiego?JEDNO PIVKO NEVADI!
Comment
-
Comment