gdzie nowe piwa

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

gdzie nowe piwa

jak zapisac orke w dzienniku oiwnym. piwo jest od kilku dnina w dzienniku niema
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
  • dyczkin
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2011.05
    • 3657

Czekać panie, czekać
    Pendi wróci, Pendi doda
    Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820

Comment

• Twilight_Alehouse
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2004.06
      • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
      jak zapisac orke w dzienniku oiwnym. piwo jest od kilku dnina w dzienniku niema
      Pisownia zdradza, że chyba zaprzyjaźniłeś się z kilkoma orkami.

Comment

• żąleną
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.01
        • 13239

Palce mu spuchli. Tak jak parę tygodni temu, kiedy przysłał mi esemesy w zupełnie nowym języku świata.

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
          Louňovice Pod Blaníkem, Náměstí J. Žižky 49, Podblanický pivovar Špácal
          heckler
          U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.

Nowa...
          2025-02-11, 08:42
        • dadek
          Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
          dadek
          Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
          2025-01-12, 18:42
        • woosaa
          Przyspieszona cicha
          woosaa
          Mam problem.Rano zakończyła sie burzliwa fermentacja i przelałem na cichą. Teraz patrzę i niestety fermentator z cichą gdzieś na spodzie przecieka.Czy lepiej zakończyć fermentacje czy przelać do tanka po burzliwej? Szkoda piwa,bo wyszło bardzo fajne.Na nowy tank to nawet po zamówieniu to...
          2025-01-09, 16:18
        • Prusak
          Brokreacja, Bro lager
          Prusak
          Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Pisownia nazwy taka ponieważ na puszce Bro widnieje oddzielnie, ale bez kreski.
          A: 4, 5% obj.
          E: brak
          Jak na niefiltrowane tylko lekkie, ledwo dostrzegalne przymglenie jasnożółtej tonacji.
          W zapachu nuty ziołowo-chmielowe.
          PIana...
          2025-01-04, 18:50
        • zasada
          Pinta, Psze Koźlak
          zasada
          Listopad 2024: pojawiła się puszkowa wersja w ramach Pinta Miesiąca. Oczywiście już nie Na Jurze, ale wolałem zapisać tutaj niż zapomnieć. Jedna.puszka czeka w piwnicy.

https://browarpinta.pl/produkt/pinta-psze-kozlak/...
          2024-11-10, 12:58
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...