Rośnie konkurencja dla kopyra
Adi Testuje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoy Wyświetlenie odpowiedziTo muszą być jakieś jaja....2800 nowe piwa opisałem na forum
Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pan_pp Wyświetlenie odpowiedziwszystko idzie na poważnie twierdzi, że on się zna na piwach, a to wy nie macie pojęcia o tym bo tutaj chwalą takie piwa jak harde czy vipMasz stare niepotrzebne rzeczy, to napisz.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedziRaczej nie, ten TYP po prostu tak ma... żenada...Last edited by dyczkin; 2013-05-18, 22:17.Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
A byli goście z wrocka co pisać poprawnie nie potrafili, o piwie wiedzieli tyle co o mgławicach (co by to nie było) a dostali granta na swoje bzdurne pomysły i jeszcze, prawie, celebrytami TV zostali .
Pamiętacie?"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Uważaj. Posty w tym temacie trafiły do przechmielinVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
Comment