Ale po co
Dlaczego Żą nie powinien pić piw bezalkoholowych
Collapse
X
-
Dlaczego Żą nie powinien pić piw bezalkoholowych
Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820Tagi: brak
-
-
Jak to po co? Żeby życie miało smaczek
Kto wie, może kiedyś wokół bezalkoholowych powstanie jakieś sekciarstwo i będzie zabijać się o NON % AIPA...Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
-
-
Po tym jak piłem noalko z Włoch, mówię basta.
Kobieta w ciąży ma wypoczywać i jużVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dyczkin Wyświetlenie odpowiedziPo tym jak piłem noalko z Włoch, mówię basta.
Kobieta w ciąży ma wypoczywać i już
A mnie jako czasem zajmującego kierownicze stanowisko w aucie bardzo obchodzą smakowite wyroby nealko - patrz na przykład wieczór przed powrotem ze zlotu - chętnie bym posiedział przy czymś bez procentów, co jest zbliżone w smaku do piwa i mieć jeszcze wybór tego smaku, bo cola czy soki to jednak nie to samo...Last edited by iron; 2013-05-18, 22:44.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron Wyświetlenie odpowiedzi...patrz na przykład wieczór przed powrotem ze zlotu - chętnie bym posiedział przy czymś bez procentów, co jest zbliżone w smaku do piwa i mieć jeszcze wybór tego smaku, bo cola czy soki to jednak nie to samo...
PS. Żeby nie było OT - i Ty, Piwonio, tą drogą nie idź!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chemmobile Wyświetlenie odpowiedziKto wie, może kiedyś wokół bezalkoholowych powstanie jakieś sekciarstwo i będzie zabijać się o NON % AIPA...Last edited by robox; 2013-05-21, 19:31.
Comment
-
-
Jest już IPA NEALKO: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=91166Lotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
[QUOTE=leona;1122090]gejpfrutowy./QUOTE]
Z czego się robi taki koktajl?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedziJest już IPA NEALKO: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=91166
Comment
-
Comment