Oceny piw historycznych nie zostały usunięte, gdzieś tam czyhają w czeluściach i pisałem Tobie o tym, Becik. Kiedyś będzie do nich dostęp.
Oceny z ARTomatu - statystyka
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziOceny piw historycznych nie zostały usunięte, gdzieś tam czyhają w czeluściach i pisałem Tobie o tym, Becik. Kiedyś będzie do nich dostęp.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziO! Pierwsza dziesiątka jest w zasięgu!
Toś mnie YouPeterze zmotywował... Musze sobie ze dwa dni przerwy zrobić...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeter Wyświetlenie odpowiedzi1 becik 1078
2 Twilight_Alehouse 818
3 Pancernik 683
4 Kwadri 413
5 wrednyhawran 332
6 YouPeter 301
7 docent 270
8 Czapayew 262
9 Shlangbaum 210
10 Samoglow 200
1 becik 1047
2 Twilight_Alehouse 779
3 Pancernik 653
4 Kwadri 391
5 wrednyhawran 324
6 YouPeter 293
7 docent 265
8 Czapayew 248
9 Shlangbaum 196
10 Samoglow 184Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziTak sobie przejrzałem ten top10, żeby zobaczyć czy mam szansę jeszcze kogoś dogonić i wyszły mi zupełnie inne wartości. Ktoś wie dlaczego? Klikałem [profil użytkownika] -> [piwa] -> Ilość ocen:
1 becik 1047
2 Twilight_Alehouse 779
3 Pancernik 653
4 Kwadri 391
5 wrednyhawran 324
6 YouPeter 293
7 docent 265
8 Czapayew 248
9 Shlangbaum 196
10 Samoglow 184Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Aż tak dużo odpadło? A możecie mnie potwierdzić, że u mnie widzicie 212?Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziAż tak dużo odpadło? A możecie mnie potwierdzić, że u mnie widzicie 212?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Comment
-
-
Fajnie. To tylko 53 do Ciebie.Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Tylko, że Docent nie rozmienia się na drobneVolenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!
Moje warzenie // Piwny Wojownik
Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń
Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedziFajnie. To tylko 53 do Ciebie.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
To prawda, ja się rozmieniam. W lodówce mam kilkanaście nie ocenianych...Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziZnika cała ocena piwa czy tylko informacja o ilości artomatowań danego użytkownika?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
Comment